Witam Posiadam telefon redmi 4x jest to telefon który używam jakiś czas temu ale po wymianie telefonu a nowy Odłożyłem go do szuflady. Wymienię w tym telefonie baterie bo stara była kiepska i chciałem go od nowa zacząć używać. Niestety zapomniałem jakie miałem hasło do telefonu (4 cyfrowe). Miałem tam również dane które nie chciałbym utracić. Ale niestety nie pamiętam hasła. Szukałem w internecie różnych rozwiązań ale jakoś nic nie znalazłem. Jedyna rzecz która myślałem że mi pomoże że mogę odblokować telefon przez konto Google. Zalogowałem się do konta wszedłem w urządzenia i mam ten telefon Mogę zdalnie z komputera załączyć dźwonek. Google moj telefon widzi zdalnie jaki mam poziom baterii ale nigdzie nie widzę opcji zmiany hasła. Zależy mi na tych danych bo tam miałem różne zdjęcia swoich dzieci jakieś sms-y które nie chciałbym tracić i tak dalej i tak dalej. Wiem że mogę zrobić wipe reset ale mi to wymaże wszystkie dane. Macie jakiś pomysł jak to zrobić Może jakimś programem Gdzie w komputera po USB mogę to hasło usunąć.
Powiem Tak że próbuję różnych kombinacji hasła ale niestety nic z tego i czym więcej wprowadzam kombinacji tym na dłużej telefon jest blokowany.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Powiem Tak że próbuję różnych kombinacji hasła ale niestety nic z tego i czym więcej wprowadzam kombinacji tym na dłużej telefon jest blokowany.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.