logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szybkie otrzymywanie ofert z OLX i Allegro - alternatywy dla RSS i Messenger

abab2022 21 Lut 2024 23:11 1578 4
REKLAMA
  • #1 20972737
    abab2022
    Poziom 3  
    Ocena: 6
    Powiadomienia rss a olx messenger i allegro.
    Chcę się dowiadywać jak najszybciej o atrakcyjnych ofertach olx i innych które szybko znikają.
    Powiadomienia olx mi przychodzą zbiorczo raz na dzień hurtem. To za późno. Kiedyś podobno było RSS. Lub jakieś inne narzędzie ktoś poleci?
  • REKLAMA
  • #2 21055668
    pikpokowaty
    Poziom 2  
    Znalazłem fajną aplikację w której działa monitorowanie ogłoszeń - Xoler. Obsługuje wiele portali ogłoszeniowych, takich jak OLX, Otomoto, Allegro, Vinted. Powiadomienia o nowych ofertach przychodzą na maila, przeglądarkę, telefon lub WhatsApp. Polecam do obserwowania wyszukiwań https://xoler.app!
  • REKLAMA
  • #3 21065715
    woodpecker0
    Poziom 21  
    Ocena: 91
    Jeśli to będzie działać tak jak wyszukiwarka na OLX to życzę powodzenia, bo tak ci zasypie śmietnikiem wszystko, że szok. Przykład - wpisane radiostacja, tymczasem mieszkania, bo Witomino-Radiostacja, albo innym razem samochody, bo sprzedawca ma na nazwisko Miernik tak jak szukane hasło. :)
  • REKLAMA
  • #4 21201956
    pawelhd2003
    Poziom 10  
    Ocena: 23
    XOLER omijać szerokim łukiem. Totalne opóźnienia. Dobre oferty już dawno nieaktune.
    Czkoda czasu nawet instalować tą tandetę
  • #5 21626332
    sebointruz
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Sprawdź aplikację Lzx.pl - powiadomienia z Allegro, Olx, OtoMoto, OtoDom itd praktycznie wszystkie istotne portale ogłoszeniowe.

Jest wersja online jak i aplikacja mobilna z powiadomieniami.

Minimalnie sprawdza co 2 minuty oraz dla tych co dalej lubią RSS jest możliwość utworzenia dedykowanego kanały RSS który dostarcza oferty znalezione dla danego konta.

www.lzx.pl
REKLAMA