Witam
Czy ktoś wie jak naprawić niebieski ekran śmierci w Windows 10 zainstalowanym jako drugi system na innej partycji ?
System podstawowy Wn 10 na partycji C: działa ok, drugi na innej partycji (F
działał bardzo dobrze wczoraj do zamknięciu systemu ale dzisiaj po wyborze go z menu startowego do uruchomienia, po starcie wyskakuje Niebieski ekran śmierci.
Próbowałem wszelkie możliwe opcje z menu startowego ale nadal jest to samo.
Z płyty instalacyjnej nie chce się naprawić.
Zależy mi na tym drugim Windows 10 (nazwijmy go Win B), gdyż włożyłem w niego sporo pracy i działał bardzo dobrze, tak, że zamierzałem z niego zrobić system podstawowy.
Mam 2 wyjścia
Usunąć go z menu startowego (od ptaszkować) i sformatować partycję F: oraz zainstalować od nowa, albo jeżeli się to uda: naprawić.
Podejrzewam, że przyczyną mogą być sterowniki, które nie dostosowały się do nowej płyty głównej tak, jak zrobił to system podstawowy Win 10 na dysku C:.
Naprawiać (ale jak) czy wywalić i od nowa?
Czy ktoś wie jak naprawić niebieski ekran śmierci w Windows 10 zainstalowanym jako drugi system na innej partycji ?
System podstawowy Wn 10 na partycji C: działa ok, drugi na innej partycji (F
Próbowałem wszelkie możliwe opcje z menu startowego ale nadal jest to samo.
Z płyty instalacyjnej nie chce się naprawić.
Zależy mi na tym drugim Windows 10 (nazwijmy go Win B), gdyż włożyłem w niego sporo pracy i działał bardzo dobrze, tak, że zamierzałem z niego zrobić system podstawowy.
Mam 2 wyjścia
Usunąć go z menu startowego (od ptaszkować) i sformatować partycję F: oraz zainstalować od nowa, albo jeżeli się to uda: naprawić.
Podejrzewam, że przyczyną mogą być sterowniki, które nie dostosowały się do nowej płyty głównej tak, jak zrobił to system podstawowy Win 10 na dysku C:.
Naprawiać (ale jak) czy wywalić i od nowa?