logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Zasysający czujnik dymu Securiton ASD 535-2 + sensory - do naprawy

macko-777 22 Cze 2024 18:50 315 0
REKLAMA
  • #1 21128415
    macko-777
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    Dzień dobry, mam do sprzedania zestaw zasysającego czujnika dymu Securiton ASD 535-2. Na wstępie chciałbym poinformować, że urządzenie zostało uszkodzone przez mojego pracownika - podłączył zasilanie sieciowe 230V zamiast 24V... stąd cena jest sporo poniżej rynkowej. Przed tym zdarzeniem sprzęt był całkowicie sprawny. Płyta główna jest "osmolona" w miejscu gdzie podłączone powinno być zasilanie - wrzucam dokładne zdjęcia. Liczę, że ktoś będzie w stanie naprawić sobie to urządzenie. Data produkcji urządzenia 09.2017.

W skład wchodzi:

- Centrala Securiton ASD 535-2 - uszkodzona, podano złe napięcie
    - 2x sensor Securiton SSD 535-3 0.02-10[%/m]
    - 2x filtr Securiton w fabrycznej obudowie
    - 2x zawór kulowy +GF+ TYP 543
    - Kolanka, złączki i 4 metry rury zasysającej

Proponuję cenę 700 PLN za cały komplet. Jest możliwość obejrzenia sprzętu przed zakupem, mogę dosłać także więcej zdjęć. Wysyłka kurierem przy wpłacie z góry: 15 zł. Kontakt ze mną przez Elektrodę lub numer telefonu:
    Spoiler:
    503189213
    . Zapraszam.

Centrala Securiton ASD 535-2 z akcesoriami na podłodze. Zasysający czujnik dymu Securiton ASD 535-2 z przednim panelem. Dwa sensory zabezpieczeń Securiton SSD 535-3 z etykietami. Zestaw uszkodzonego czujnika dymu Securiton ASD 535-2 z widoczną płytą główną. Naklejka informacyjna na urządzeniu Securiton z datą produkcji. Zawór kulowy +GF+ Typ 543 z widocznymi oznaczeniami technicznymi. Zbliżenie na uszkodzoną płytę główną czujnika dymu Securiton ASD 535-2 z widocznym osmoleniem przy złączu zasilania. Zdjęcie uszkodzonej płyty głównej centrali Securiton ASD 535-2.

Dodano po 22 [minuty]:

Wrzucam jeszcze dokładniejsze zdjęcia płyty głównej i miejsca prawdopodobnego uszkodzenia.

Zbliżenie na uszkodzoną płytę główną czujnika dymu Securiton ASD 535-2 z widoczną osmoloną częścią. Zbliżenie na uszkodzoną płytę główną centrali Securiton ASD 535-2.
  • REKLAMA
REKLAMA