Dzień dobry, mam do sprzedania zestaw zasysającego czujnika dymu Securiton ASD 535-2. Na wstępie chciałbym poinformować, że urządzenie zostało uszkodzone przez mojego pracownika - podłączył zasilanie sieciowe 230V zamiast 24V... stąd cena jest sporo poniżej rynkowej. Przed tym zdarzeniem sprzęt był całkowicie sprawny. Płyta główna jest "osmolona" w miejscu gdzie podłączone powinno być zasilanie - wrzucam dokładne zdjęcia. Liczę, że ktoś będzie w stanie naprawić sobie to urządzenie. Data produkcji urządzenia 09.2017.
W skład wchodzi:
- Centrala Securiton ASD 535-2 - uszkodzona, podano złe napięcie
- 2x sensor Securiton SSD 535-3 0.02-10[%/m]
- 2x filtr Securiton w fabrycznej obudowie
- 2x zawór kulowy +GF+ TYP 543
- Kolanka, złączki i 4 metry rury zasysającej
Proponuję cenę 700 PLN za cały komplet. Jest możliwość obejrzenia sprzętu przed zakupem, mogę dosłać także więcej zdjęć. Wysyłka kurierem przy wpłacie z góry: 15 zł. Kontakt ze mną przez Elektrodę lub numer telefonu:

Dodano po 22 [minuty]:
Wrzucam jeszcze dokładniejsze zdjęcia płyty głównej i miejsca prawdopodobnego uszkodzenia.
W skład wchodzi:
- Centrala Securiton ASD 535-2 - uszkodzona, podano złe napięcie
- 2x sensor Securiton SSD 535-3 0.02-10[%/m]
- 2x filtr Securiton w fabrycznej obudowie
- 2x zawór kulowy +GF+ TYP 543
- Kolanka, złączki i 4 metry rury zasysającej
Proponuję cenę 700 PLN za cały komplet. Jest możliwość obejrzenia sprzętu przed zakupem, mogę dosłać także więcej zdjęć. Wysyłka kurierem przy wpłacie z góry: 15 zł. Kontakt ze mną przez Elektrodę lub numer telefonu:
Spoiler:
. Zapraszam.
503189213
Dodano po 22 [minuty]:
Wrzucam jeszcze dokładniejsze zdjęcia płyty głównej i miejsca prawdopodobnego uszkodzenia.