logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Sprzedam sterownik PLC z HMI XLe, używany, odbiór Wodzisław/Rybnik, 2000 zł do negocjacji

thetrojan331 26 Cze 2024 17:01 186 0
REKLAMA
  • #1 21133209
    thetrojan331
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Sprzedam sterownik PLC z HMI XLe.
    Używany, sprawny, w dobrym stanie wizualnym, ma wgrany jakiś program. Można przyjechać i sprawdzić sobie na miejscu gdyż takie sterowniki to nie moja bajka. Dlatego też preferowany odbiór osobisty w okolicach Wodzisławia Śląskiego/Rybnika, ale mogę też kawałek podjechać bądź wysłać.
    Cena jaka mnie interesuje to 2000zl do negocjacji.
    Zdjęcie główne z internetu. Tylko zdjęcie naklejki z modelem jest mojego autorstwa. Resztę zdjęć dodam wieczorem po pracy lub jutro.
    Link ze specyfikacją: https://www.astor.com.pl/sklep/sterowniki-zintegrowane-z-panelem/xle/hexe220c014-01.html
    Jest to mój pierwszy post sprzedażowy i mam nadzieję, że można wklejać linki. Jeżeli nie to proszę o wyrozumiałość.
    [Sprzedam] Sprzedam sterownik PLC z HMI XLe, używany, odbiór Wodzisław/Rybnik, 2000 zł do negocjacjiXLe.jpg (136.59 kB)Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    [Sprzedam] Sprzedam sterownik PLC z HMI XLe, używany, odbiór Wodzisław/Rybnik, 2000 zł do negocjacjiIMG_202406...205341.jpg (1.12 MB)Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA