Od kilku dni mam problem, nie wiem czy coś przez przypadek zmieniłem, czy może jest to kwestia sterowników do karty graficznej lub aktualizacji Windowsa, ale mam ciągły uciążliwy problem z ikonkami z pulpitu, które przechodzą mi z lewego monitora na prawy, pomimo tego że lewy monitor mam ustawiony jako główny przy każdej dowolnej zmianie rozdzielczości, odpaleniu gry w rozdzielczości innej niż 1920x1080 np. CS2, w którym gram na niższej. Ikonki przechodzą mi na prawy monitor, przez co lewy jest czysty. Dzieje się tak również przy każdym odpaleniu komputera, po zalogowaniu się pulpit ukazuje mi się z ikonkami na prawym monitorze, pomimo tego że nie jest on ustawiony jako główny. Poniżej załączam screeny ustawień ekranu. Wcześniej wszystko działało mi normalnie, nie wiem czy coś przez przypadek zmieniłem, czy może to kwestia jakiejś najnowszej aktualizacji, proszę o pomoc.
Mój sprzęt:
- 1 monitor lewy (główny Predator XB252Q)
- 2 monitor prawy (dodatkowy BenQ XL2411Z)
- Grafika GeForce RTX 4070 STi
- System Windows 11 Pro

Dodano po 2 [godziny] 13 [minuty]:
nawet nie tyle co przenoszą mi się te ikony co ikony zamieniają się monitorami czyli wszystkie ikony z prawego monitora idą na lewy a te z lewego na prawy, układ pozostaje bez zmian wiadomo o co tu chodzi?
Mój sprzęt:
- 1 monitor lewy (główny Predator XB252Q)
- 2 monitor prawy (dodatkowy BenQ XL2411Z)
- Grafika GeForce RTX 4070 STi
- System Windows 11 Pro
Dodano po 2 [godziny] 13 [minuty]:
nawet nie tyle co przenoszą mi się te ikony co ikony zamieniają się monitorami czyli wszystkie ikony z prawego monitora idą na lewy a te z lewego na prawy, układ pozostaje bez zmian wiadomo o co tu chodzi?