logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pad Xbox One S nie działa przez Bluetooth i kabel USB na PC, dioda miga

bumix123 12 Sie 2024 21:27 414 0
REKLAMA
  • #1 21189072
    bumix123
    Poziom 1  
    Witam mam taki problem odnośnie pada do xbox one s kiedy chce podłączyć go przez bluetooth do komputera to go włączam paruje i mi pokazuje że go sparowało i tutaj zastanawia mnie już jedna kwestia bo pokazywało mi baterie w padzie ile jest % a teraz już nie i dopiero teraz zwróciłem na to uwagę ale nie odnośnie jest tego temat ,rozchodzi się oto że jak podłączę pada to dioda cały czas miga a pisze że jest sparowany a sam pad nie działa nastepnie chcąc podłączyć przez kabel mini-usb dzieje się dokładnie to samo mimo że jest pad podłączony nawet bez baterii próbowałem więc kabel jest dobry ,adapter do bluetooth to jest jakiś Asus usb-bt 500 na którym wcześniej wszystko działało zresztą adapter powininien działać bo mam cały czas podłączone do niego słuchawki bezprzwodowe ,sterwoniki wszystkie mam zaktualizowane na "najnowsze" jak i w adapterze jak i w padzie i teraz kolejna dziwna rzecz ,pad z xboxem normalnie się łączy bez problemu tak samo jak i z telefonem i też tak samo jak podłączę pada pod kabel to w aplikacji xbox Accesories nawet tego pada mi nie pokazuje :/ Zrzut ekranu menedżera urządzeń z wyświetlonymi urządzeniami Bluetooth. Zrzut ekranu menedżera urządzeń z listą urządzeń Bluetooth.
  • REKLAMA
REKLAMA