logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak usunąć zainstalowane aplikacje w Nkoii 7650 ?

crsevolution 09 Gru 2005 12:24 1197 7
REKLAMA
  • #1 2067814
    crsevolution
    Poziom 16  
    Ocena: 32
    W telefonie tym jest wiele rzeczy,których nie potrzebuję a tylko zajmują pamięć.. Jest np. gra "Bowling" i jej ikonka widnieje w menu głównym. Kiedy na nią najadę i wywołuję menu, nie ma tam opcji usuń/odinstaluj.. Kiedy najadę na nią i wciskam "c" na klawiaturze pojawia się napis "Pozycja "Bowling" jest w folderze nieusuwalna" Jak to wywalić ?
  • REKLAMA
  • #2 2070050
    nikifor_83
    Poziom 12  
    Należy zainstalować poprzez PC Suite 7650 w telefonie program poniżej, będziesz mógł zrobić wszystko.
    Załączniki:
    • FExplorer_111.zip (29.19 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 2074983
    matrix1000
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    to można normalnie usunąć; wchodzisz w telefonie w Narzeędzia/Menedżer wybierasz program który chcesz usunąć potem opcje usuń i po problemie.
    pozdro.
  • #4 2074998
    afuk
    Poziom 18  
    Nie zawsze jest to możliwe.
  • REKLAMA
  • #5 2078373
    djharuss
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    matrix1000 napisał:
    to można normalnie usunąć; wchodzisz w telefonie w Narzeędzia/Menedżer wybierasz program który chcesz usunąć potem opcje usuń i po problemie.
    pozdro.

Ja mam w menu pelno smiesznych ikon ktorych nie da sie usunac a w meager mam tylko dwie :/ mam nadzieje ze podany programik zadziala.Zaarz go sprawdze :) pozdrowienia

Dodano po 15 [minuty]:

Ten programik jest Konkret! Wszystko sie da tam usuwać!A mam takie pytanie.Czy jezeli bede tam za bardzo mieszać to można coś usunąć tak że przestanie działać telefon?Np jakieś pliki z symbiana?
  • #6 2078779
    afuk
    Poziom 18  
    Trzeba uważać, jeśli cos się usunie, pozostaje formatting
  • REKLAMA
  • #7 2078795
    nikifor_83
    Poziom 12  
    Lub *#7370# może pomóc - ustawienia fabryczne.
  • #8 2080575
    djharuss
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    oj to będę ostrożny z tm programikiem ale bardzo mi pomógł bo miałem wiele zbędnych ikon na pulpicie!
    Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
W telefonie Nokia 7650 użytkownicy napotykają problem z usuwaniem preinstalowanych aplikacji, takich jak gra "Bowling", które są oznaczone jako nieusuwalne w menu głównym. Standardowa opcja usunięcia aplikacji przez menu telefonu (Narzędzia/Menedżer) nie zawsze jest dostępna dla wszystkich pozycji. Rozwiązaniem jest instalacja specjalnego programu za pomocą PC Suite 7650, który umożliwia zarządzanie i usuwanie praktycznie wszystkich aplikacji i ikon. Należy jednak zachować ostrożność, ponieważ usunięcie kluczowych plików systemowych Symbiana może wymagać formatowania telefonu. Alternatywnie, przywrócenie ustawień fabrycznych można wykonać kodem *#7370#. Program do zarządzania aplikacjami okazał się skuteczny w usuwaniu zbędnych ikon z pulpitu, choć wymaga rozwagi podczas użytkowania.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA