logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaką suszarkę do 3000 zł wybrać do pralki Haier I-Pro 7 HW80 B1?

Samason 17 Wrz 2024 14:35 801 2
REKLAMA
  • #1 21229561
    Samason
    Poziom 10  
    Ocena: 12
    Jaką suszarkę do 3000 zł plus minus 100 zł kupić . Pralka to Haier I- Pro 7 HW80 B1...

Suszarka ma być na łącznik stąd dwa pytania czy trzeba w takim razie kupować tego samego producenta by wszystko pasowało ? A jeśli tak to czy tą samą serie .

Nie upieram się na Haiera taka pralka po prostu już jest ale suszarka może być inna ( no właśnie jeśli będzie pasować )

Pytanie dodatkowe czym różnią się serie I Pro 5 i I Pro 3 poza bajerami bo ja się nie mogę doczytać niby wszystkie mają pompę ciepła . Mi poza energoszczędnością na innych bajerach nie zależy a już najmniej na funkcjach Smart .
  • REKLAMA
  • #2 21229638
    AsReeX
    Poziom 40  
    Ocena: 1592
    Wszystkie te Chińskie wynalazki to zły pomysł + Electrolux (suszarki).

Jeśli jest już pralka "Haier I- Pro 7 HW80 B1..." co by nie powiedzieć ... górnych lotów nie jest, to chociaż suszarkę kup jakąś rozsądną :)

Obecnie najmniej awaryjne są pompy ciepła Bosch'a.

Ps. Nie kręć za dużo wybierakiem, bo za chwilę padnie enkoder (mowa o w/w pralce).
  • #3 21229710
    Samason
    Poziom 10  
    Ocena: 12
    Nie do mnie pretensje o pralkę nie ja ją kupiłem . :) Czyli mam rozumieć że wszystko ma pasować znaczy Haier na łączniku z przypuścmy Elektroluxem ?
REKLAMA