logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Whirlpool WL S8560AL Jak zaprogramować płytę indukcyjną po wymianie modułu?

jurekindyk 19 Wrz 2024 14:27 1179 11
REKLAMA
  • #1 21232067
    jurekindyk
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Czy wie ktoś może, jak zaprogramować płytę indukcyjną Whirlpool WL S8560AL po wymianie modułu?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 21232144
    jurekindyk
    Poziom 2  
    Tzw.
    Modułu mocy.
  • REKLAMA
  • #5 21232175
    jurekindyk
    Poziom 2  
    Nie działa mi prawa strona, ale dostałem komplet (moduł lewy i prawy). Nie wymieniałem jeszcze, bo po wymianie trzeba skonfigurować nowy moduł, podobno. Chyba chodzi o wykrywanie naczyń.
  • #7 21232936
    jurekindyk
    Poziom 2  
    Płytka drukowana z elementami elektronicznymi
  • REKLAMA
  • #9 21233010
    AsReeX
    Poziom 40  
    Ocena: 1582
    Panowie z całym szacunkiem ... ale o czym tutaj piszecie?

Producent nie przewiduje "programowania" IPC -> mało tego z uwagi na różnicę w firmware pomiędzy IPC a UI Pulsar / Quesar ... zakłada się wszystko nowe lub ZAŁATWIA identyczny jak oryginalny IPC.

@k45i89o98j66 jak już taki ciekawy jesteś ... RX24T :)

@jurekindyk Zrób zdjęcie z naklejek z wersją HW / SW (tego co kupiłeś oraz oryginalnego w płycie).

Zbliżenie na komponent elektroniczny z naklejką z informacjami o wersji sprzętu i oprogramowania.
  • #10 21233069
    jurekindyk
    Poziom 2  
    Chodzi mi tylko o sposób dostosowania nowego modułu do płyty, ponieważ po instalacji wyskakuje błąd F0EC i trzeba wcisnąć parę przycisków, i właśnie nie znam tej kombinacji.
  • #11 21233077
    AsReeX
    Poziom 40  
    Ocena: 1582
    F0EC nie jest błędem związanym z konfiguracją.
  • #12 21233083
    jurekindyk
    Poziom 2  
    Dobra panowie, dzięki ale zadzwoniłem do serwisu który dostarczył mi moduł i dostałem instrukcję. Dla informacji: po włączeniu zasilania kombinacja znaku -+-+ OK i ustawieniu na suwakach 0 i 4 OK płyta się skonfigurowała.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik pyta, jak zaprogramować płytę indukcyjną Whirlpool WL S8560AL po wymianie modułu mocy. W dyskusji pojawiają się pytania o rodzaj wymienianego modułu oraz dostępność wsadu i programatora. Użytkownik informuje, że po wymianie modułu występuje błąd F0EC, który nie jest związany z konfiguracją. Ostatecznie, po konsultacji z serwisem, uzyskuje instrukcję, według której po włączeniu zasilania należy wcisnąć kombinację przycisków -+-+ OK oraz ustawić suwaki na 0 i 4, co pozwala na skonfigurowanie płyty.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA