logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Kondensatory duże zbiory różne parametry_NOWE

aw_1962 24 Wrz 2024 21:37 228 0
REKLAMA
  • #1 21238288
    aw_1962
    Poziom 9  
    Ocena: 9
    Witam hobbystów elektroników.
    Wiek robi swoje, pora na zmiany priorytetów. Coraz mniej czasu, wzrok nie ten, wnusia zajmuje sporą część czasu, dwa psiaki. Stąd decyzja o zakończeniu kilku hobby jak elektronika i modelarstwo.
    Wystawiam dla zainteresowanych to co zgromadziłem latami.
    Różne części elektroniczne, z racji że pochodzę z pokolenia kiedy nic nie było, jak budowałem jakieś urządzenie to zamiast kupić dwa mostki, to kupiłem 20 – i tak ze wszystkim.

Do rzeczy, kolejna partia elektroniki, tym razem kondensatory.
    Parametry na zamieszczonych zdjęciach.
    Na żądanie podeśle zdjęcia w lepszej rozdzielczości.
    Info na PRIV.
    Wszystkie są nowe.
    Koszt wysyłki Paczkomat INPOST: 15,00zł

Zestaw NR 1.
    Kondensatory monolityczne w nF.
    Ilość: około 800 sztuk
    Wartości widoczne na zdjęciach.
    Moja propozycja cenowa 45,00zł

Dziewięć woreczków z kondensatorami monolitycznymi w różnych pojemnościach, ułożonych na szarej wykładzinie.

----------------------

Zestaw NR 2.
    Kondensatory KCM.
    Ilość: około 1 200 sztuk
    Moja propozycja cenowa 80,00zł

Zestaw kondensatorów w woreczkach na szarej powierzchni. Zestaw kondensatorów monolitycznych w przezroczystych woreczkach. Różne kondensatory w przezroczystych woreczkach, leżące na szarym dywanie.

----------------------

Zestaw NR 3.
    Kondensatory ceramiczne w pF.
    Ilość: około 1 800 sztuk
    Moja propozycja cenowa 90,00zł

Zestaw kondensatorów w woreczkach z etykietami na szarym tle Zestaw woreczków z kondensatorami na szarej powierzchni, każdy woreczek opisany etykietą. Zdjęcie worków strunowych z kondensatorami opisanymi parametrami. Zestaw kondensatorów w torebkach z oznaczeniami wartości i napięć.

----------------------

Zestaw NR 4.
    Kondensatory wysokonapięciowe.
    Ilość: około 370 sztuk
    Moja propozycja cenowa 90,00zł

Zestaw kondensatorów w różnych torebkach z etykietami. Kolorowe kondensatory w torebkach strunowych na podłodze. Zestaw torebek z różnymi kondensatorami leżących na wykładzinie.

----------------------

Zestaw NR 5.
    Kondensatory monolityczne w pF.
    Ilość: około 3 100 sztuk
    Moja propozycja cenowa 150,00zł

Zestaw woreczków z kondensatorami monolitycznymi różnej pojemności. Zdjęcie dziewięciu torebek z kondensatorami monolitycznymi o różnych wartościach pojemności w pF. Zestaw woreczków z kondensatorami monolitycznymi na szarej powierzchni.

----------------------

Zestaw NR 6.
    Kondensatory ceramiczne w nF.
    Ilość: około 470 sztuk
    Moja propozycja cenowa 60,00zł

Zestaw torebek z kondensatorami o różnych wartościach. Zestaw różnych kondensatorów w przezroczystych woreczkach na szarej wykładzinie. Zestawy kondensatorów w zamkniętych woreczkach strunowych na szarej powierzchni.

----------------------

Zestaw NR 7.
    Kondensatory MKT do 100V.
    Ilość: około 2 800 sztuk
    Moja propozycja cenowa 350,00zł

Zdjęcie przedstawia wiele torebek z różnymi kondensatorami na szarym tle. Zestaw różnych kondensatorów w przezroczystych torebkach. Zestaw torebek z kondensatorami leży na szarej powierzchni. Każda torebka jest opisana etykietą z parametrami. Zestaw woreczków z kondensatorami monolitycznymi i ceramicznymi.

----------------------

Zestaw NR 8.
    Kondensatory audio w nF / FKP, FKC, MKT, FKS, KP, MKS .
    Producenci: WIMA, THOMSON, PHILIPS, EPCOS, BCC, EVOX, VISHAY, SIEMENS,
    Ilość: około 965 sztuk
    Moja propozycja cenowa 250,00zł

Zestaw woreczków strunowych z kondensatorami w różnych kolorach. Torby z różnymi kondensatorami w niskich rozdzielczościach. Cztery woreczki z różnymi kondensatorami na dywanie.

----------------------

Zestaw NR 9.
    Kondensatory SMD.
    Ilość: około 610 sztuk
    Moja propozycja cenowa 110,00zł

Zestaw kondensatorów SMD w plastikowych opakowaniach. Worki z kondensatorami SMD o różnej pojemności i napięciu w plastikowych torebkach.
  • REKLAMA
REKLAMA