Towr napisał: Mam możliwość zgrania firmware z pamięci25Q64JV, ale pewnie na próżno szukać tam tego pinu
Zgraj wsad zanim zaczniesz cokolwiek robić.
Jak już ją rozkręcisz zrób zdjęcia płyty głównej .
Towr napisał: Czy da się jakoś zresetować fotopułapkę Sifar SF3.5CG poprzez odpowiednią kombinację przycisków?
O ile się nie mylę w tym modelu nie sprawdzi się to.
Towr napisał: Niestety zapomniałem 6 cyfrowego pinu i przez to nie mam dostępu do ustawień.
A pamiętasz gdzie kupiłeś FP ? Sprzedawca powinien oferować taką usługę zazwyczaj jeśli jest na gwarancji to raczej chyba nic nie kosztuje poza kosztami wysyłki ale jak już nie masz gwarancji to opcja odpłatna przeważnie 100zł.
Dodano po 3 [minuty]:
Towr napisał: Szukałem po sieci firmware do tego modelu, ale również nie znalazłem
Jak możesz zauważyć jeśli zaczniesz szukać swojej FP po obrazku wyjdzie na to że dosyć spora ilość FP wygląda identycznie do twojej ale ma inna nazwę. Dzieję się tak że Chińczyk wyprodukuje FP a firmy naklejają swoje logo i podmieniają logo startowe w FP. Czasem można trafić na źródłowego producenta który udostępna oryginalne źródłowe firmware.
Oczywiście możesz wyłączyć FP wcisnąć przycisk UP ( strzałka do góry) czy tam VIDEO ( ikonka kamery) + przycisk OK i trzymając oba włączyć FP powinno się uruchomić bez HASŁA o ile ta opcja działa przy tej FP.
Zgrywając wsad pamięci SPI FLASH będziesz miał do niego jakiś tam wgląd tam czasem podają pewne wskazówki które mogą nakierować na głównego producenta FP. Bardzo prawdopodobne że ten model jest na układzie NOVATEK.