logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do momentów dokręcania śrub i lokalizacji czujników w silniku

siwek1 30 Wrz 2024 11:58 2193 4
REKLAMA
  • #1 21244604
    siwek1
    Poziom 9  
    Ocena: 32
    Witam
    Poszukuję programu który ułatwi mi pracę w warsztacie. Dokładnie chodzi mi o program w którym będę miał bardziej szczegółowo opisane momenty dokręcania oraz zdjęcia poglądowe lokalizacji poszczególnych czujników w silniku itd. Z góry informuję że już mam autodata - korzystam lecz sporo w niej brakuje informacji. Może polecicie coś?
  • REKLAMA
  • #2 21249974
    tadeuszgr
    Poziom 18  
    Ocena: 54
    >>21244604
    Polecam zajrzeć n.p.https://www.ebmia.pl/wiedza/porady/narzedzia-porady/moment-dokrecania-srub-tabela-co-to-jest/
  • REKLAMA
  • #3 21250821
    metrino
    Poziom 12  
    Ocena: 67
    Hehe jeśli autodata ma mało wiadomości to co można powiedzieć o e3 ....?
    Ja sobie radzę z wyżej wymienionymi plus youtu.be. zabawne ale w dzisiejszych czasach często lokalizacja jakiegoś sensora bardzo dobrze opisana jest na youtu.be . Jak to mówią kto pyta nie błądzi.
  • REKLAMA
  • #4 21252186
    siwek1
    Poziom 9  
    Ocena: 32
    Niestety youtube nie ma wszystko. Pracuje przy silnikach już trochę i niestety ani youtube ani autodata nie ma wszystkiego. Przydałby się program w którym mogę sprawdzić jaki wymiar tłoka i cylindra silnika powinien być nominalny tak żebym mógł to porównać przy remoncie itd pozdrawiam
  • #5 21252229
    metrino
    Poziom 12  
    Ocena: 67
    Wiem o czym mowisz kazdego manuala zdobylem w inny sposób wartosco graniczne jak np. Dopuszczalny luz spasowania tego brakuje I trzeba kopac naprawdę głęboko lub używać ogólnych tabel
REKLAMA