logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć wiązkę haka 13-pin z modułem ECS 5D033? Szukam schematu montażu

marcindziuba7 09 Paź 2024 18:43 1581 8
REKLAMA
  • #1 21256811
    marcindziuba7
    Poziom 3  
    Witam, potrzebuje podłączyć wiązkę haka 13 pinową razem z modułem, niestety nie mam instrukcji. Moduł to Ecs 5d033. Czy posiada ktoś schemat do montażu wiązki lub opis wyjść na module
  • REKLAMA
  • #2 21257054
    piotrekwoj1
    Poziom 43  
    Ocena: 3399
    A oficjalnej stronie wszystko jest opisane wystarczy poszukać a nie czekać na gotowca.
  • REKLAMA
  • #3 21257095
    marcindziuba7
    Poziom 3  
    Na oficjalnej stronie nie ma mojego modelu auta, ani takiego modelu modułu. Zanim napisałem post, to szukałem.
  • #4 21257096
    piotrekwoj1
    Poziom 43  
    marcindziuba7 napisał:
    Na oficjalnej stronie nie ma mojego modelu auta, ani takiego modelu modułu. Zanim napisałem post to szukałem

Powiem więcej na elektrodzie też nie raczyłeś napisać do jakiego auta a może roweru chcesz to podpiąć?
  • REKLAMA
  • #5 21257109
    marcindziuba7
    Poziom 3  
    >>21257096 Fiat Bravo 2. 2007 rok 1.4 T-Jet (benzyna) 150 koni
  • REKLAMA
  • #6 21257289
    piotrekwoj1
    Poziom 43  
    Z tego co zdążyłem zobaczyć w internecie to każdy z tych modułów ma opis wtyczek na obudowie. Wystarczy odszukać co każde oznaczenie oznacza i nie widzę problemu. Nie licz że znajdziesz manual podłączenia do swojego auta.
  • #7 21257314
    marcindziuba7
    Poziom 3  
    Piotrekwoj1 wystarczy czytać ze zrozumieniem, ale widzę, że Ty jesteś z tych osób, co to lubią się dopierdzielić, nic nie wnosząc do tematu. Najpierw zarzucasz mi, że nie szukałem w internecie informacji, tylko czekam na gotowe. Później, że nie napisałem, do jakiego auta potrzebuję to zamontować, a na końcu mówisz, żebym nie liczył, że znajdę schemat podłączenia do swojego auta, tylko żebym szukał opisu wtyczek na module, czyli coś, o PYTAŁEM W PIERWSZYM POŚCIE. Dziękuję Ci bardzo za Twoją pomoc, może wypowie się jeszcze w temacie ktoś bardziej pomocny, a jak nie, to ja to podłączę, tylko zajmie mi to więcej czasu. Pozdrawiam
  • #8 21257332
    piotrekwoj1
    Poziom 43  
    Masz rację dopierdzielam się bo pokaż mi w swoim pierwszy poście wpis do czego chcesz ten moduł założyć. Następnie po podaniu danych auta szukałem informacji o które prosisz ale skoro ich nie ma to czego oczekujesz a najlepsze na koniec wisienka na torcie
    marcindziuba7 napisał:
    jak nie to ja to podłącze tylko zajmie mi to więcej czasu

Czyli jest jak pisałem lenistwo bo twierdzisz że umiesz ale jednak poczekam bo może dostanę gotowca. To jest czytanie ze zrozumieniem.
  • #9 21257358
    marcindziuba7
    Poziom 3  
    Zanim napisałem ten post, sam szukałem 3 godziny po internecie informacji, które są mi potrzebne. Oczekiwałem tego, że może ktoś posiada rozpiskę wyjść do takiego modułu i będzie tak miły i mi ją udostępni. Nie jestem elektronikiem, więc podłączenie tego bez jakichś danych będzie dla mnie kłopotliwe i zajmie dużo czasu, ale nie niewykonalne. Dzięki za poświęcony czas, ale uważam, że dalsza dyskusja nie ma najmniejszego sensu, a tylko zaśmieca post.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje schematu montażu wiązki haka 13-pinowego z modułem ECS 5D033 do Fiata Bravo 2 z 2007 roku. W odpowiedziach pojawiają się sugestie, aby sprawdzić oznaczenia wtyczek na obudowie modułu, ponieważ nie ma dostępnych instrukcji montażu dla konkretnego modelu auta. Użytkownik podkreśla, że wcześniej spędził czas na poszukiwaniach informacji w internecie, ale nie znalazł potrzebnych danych. Dyskusja koncentruje się na braku dostępnych schematów oraz frustracji związanej z poszukiwaniem pomocy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA