logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Huawei Lite 10 - Błąd getting package info failed przy odzyskiwaniu EMUI

stachsam 13 Paź 2024 10:51 1452 4
REKLAMA
  • #1 21261044
    stachsam
    Poziom 5  
    Ocena: 5
    Zamoczyłem mój telefon Huawei_Lite_10, ale po wyschnięciu dał się uruchomić. Pojawia się opcja odzyskiwania systemu EMUI - dowload latest version and recovery, ale nie można pobrać aktualizacji z serwera, bo pojawia się komunikat: getting package info failed.
    Czy ktoś może wie jak rozwiązać ten problem?
  • REKLAMA
  • #2 21261071
    blahfff
    Poziom 42  
    Ocena: 1297
    Problemu sprzetowego, nie naprawia sie oprogramowaniem. Masz telefon po zalaniu i tutaj szukaj przyczyny. Na poczatek, w do sprawdzenia klawisze boczne bo to one potrafia wywolac recovery i erecovery.
  • REKLAMA
  • #3 21261307
    stachsam
    Poziom 5  
    Po włączeniu telefonu pojawia się taki kumunukat jak napisałem powyżej, więc nie da się przejść dalej bez wybrania jakiejś opcji:
    1. Download latest version and recovery - opisałem powyżej
    2. Wipe data/factory reset - ze zromumiałych względów, aby nie utracić danych tej opcji nie wybierałem
    3. Reboot - nic nie daje
    4. Shutdown - nie chce się zamknąć wraca do tego samego ekranu, po ponownym załadowaniu telefonu

Jak je sprawdzić te klawisze?
  • REKLAMA
  • #4 21261315
    blahfff
    Poziom 42  
    Ocena: 1297
    stachsam napisał:
    Jak je sprawdzić te klawisze?

Rozebrac telefon, ocenic wizualnie czy, i gdzie jest korozja, zmierzyc miernikiem czy ktorys z klawiszy glosnosci nie jest zwarty (a tym samym caly czas aktywny).
  • #5 21261485
    stachsam
    Poziom 5  
    Dziękuję
REKLAMA