logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić nowy telefon do Gear VR Oculus z Samsung Galaxy S7 Edge?

noelektron 13 Paź 2024 12:55 546 0
REKLAMA
  • #1 21261289
    noelektron
    Poziom 15  
    Ocena: 12
    Witam i bardzo proszę o wyrozumiałość bo o to co pytam nie mam kompletnego pojęcia ( nawet nie używam smartfona mam zwykły telefon Nokia)
    Mam okulary Gear VR oculus i telefon Samsung Galaksy S7edge
    Do tej pory wszystko działało i kilka dni temu wszystko przestało działać , nie mogłem pobrać aktualizacji . Znajomy informatyk zaktualzował i z aplikacji OCULUS zrobiła się META QUEST2 , i nadal nie działa , Informatyk twierdzi że w moim telefonie jest zbyt stary system operacyjny i muszę kupić nowszy telefon bo w tym tel. nie można zainstalować systemu Android9 bo jest za stary
    Mam takie pytanie; Czy warto inwestować w nowszy telefon do tych okularów? jak tak to jaki model? Czy szukać nowszych okularów? i jaki model polecacie? ( na pudełku od okularów są podane modele telefonów jakie on obsługuje i lista kończy się na S8/S8+) Okulary używa moja kobita do jeżdzenia kolejką rolercoster i zwiedzania świata przy użyciu bezpłatnych programów , NIE GRA W GRY!
    Załączniki:
    • Czy warto kupić nowy telefon do Gear VR Oculus z Samsung Galaxy S7 Edge? 2.JPG (1.2 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Czy warto kupić nowy telefon do Gear VR Oculus z Samsung Galaxy S7 Edge? 9.JPG (1.05 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Czy warto kupić nowy telefon do Gear VR Oculus z Samsung Galaxy S7 Edge? 8.JPG (1.16 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Czy warto kupić nowy telefon do Gear VR Oculus z Samsung Galaxy S7 Edge? 7.JPG (1.25 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Czy warto kupić nowy telefon do Gear VR Oculus z Samsung Galaxy S7 Edge? 6.JPG (733.43 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Czy warto kupić nowy telefon do Gear VR Oculus z Samsung Galaxy S7 Edge? 5.JPG (782.29 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Czy warto kupić nowy telefon do Gear VR Oculus z Samsung Galaxy S7 Edge? 4.JPG (847.57 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Czy warto kupić nowy telefon do Gear VR Oculus z Samsung Galaxy S7 Edge? 3.JPG (1.1 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Czy warto kupić nowy telefon do Gear VR Oculus z Samsung Galaxy S7 Edge? 1.JPG (990.31 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Czy warto kupić nowy telefon do Gear VR Oculus z Samsung Galaxy S7 Edge? 0.JPG (1.08 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA