logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dziwne zachowanie komputera podczas grania - analiza logów FRST

Adrian__ 19 Lis 2024 10:25 231 3
REKLAMA
  • #1 21309397
    Adrian__
    Poziom 2  
    Od dłuższego już czasu podczas grania w gry dzieją się dosyć dziwne rzeczy, takie jak: włączanie eksploratora plików, włączanie okna wyszukiwania (to pod klawiszem Win), minimalizowanie wszystkich aplikacji do pulpitu...

Początkowo myślałem, że to jakieś skróty klawiszowe itd., ale po ich wyłączeniu nic się nie zmieniło. Znalazłem na forum post o podobnym temacie, ale był już zamknięty i użytkownicy wykorzystywali tam logi z FRST. Wykonałem taki skan, natomiast totalnie się na tym nie znam. Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc? :)
    AI: W jakich konkretnych grach lub aplikacjach występuje ten problem?
    World of Warcraft
    AI: Jakie są specyfikacje Twojego systemu (wersja systemu operacyjnego, szczegóły sprzętowe)?
    Windows 11, Ryzen 5 7600, RTX 4070
    Załączniki:
    • FRST.txt (35.57 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Addition.txt (51.59 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 21309668
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10418
    Nie wiem skad Ci przyszlo do glowy, ze to moze byc infekcja. Podlacz inna sprawna klawiature, taka, ktora nie ma wcisnietego klawisza Win.
  • REKLAMA
  • #3 21309789
    Adrian__
    Poziom 2  
    Korzystałem w sumie z dwóch klawiatur - przewodowej, która jest już w sumie dwuletnia, i Bluetooth, która ma trzy miesiące. Na jednej i drugiej dzieje się to samo :/
  • #4 21309821
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10418
    To moze sam wciskasz? Mysz tez odlacz na czas testu.
REKLAMA