Od dłuższego już czasu podczas grania w gry dzieją się dosyć dziwne rzeczy, takie jak: włączanie eksploratora plików, włączanie okna wyszukiwania (to pod klawiszem Win), minimalizowanie wszystkich aplikacji do pulpitu...
Początkowo myślałem, że to jakieś skróty klawiszowe itd., ale po ich wyłączeniu nic się nie zmieniło. Znalazłem na forum post o podobnym temacie, ale był już zamknięty i użytkownicy wykorzystywali tam logi z FRST. Wykonałem taki skan, natomiast totalnie się na tym nie znam. Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc?
AI: W jakich konkretnych grach lub aplikacjach występuje ten problem?
World of Warcraft
AI: Jakie są specyfikacje Twojego systemu (wersja systemu operacyjnego, szczegóły sprzętowe)?
Windows 11, Ryzen 5 7600, RTX 4070
Początkowo myślałem, że to jakieś skróty klawiszowe itd., ale po ich wyłączeniu nic się nie zmieniło. Znalazłem na forum post o podobnym temacie, ale był już zamknięty i użytkownicy wykorzystywali tam logi z FRST. Wykonałem taki skan, natomiast totalnie się na tym nie znam. Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc?
AI: W jakich konkretnych grach lub aplikacjach występuje ten problem?
World of Warcraft
AI: Jakie są specyfikacje Twojego systemu (wersja systemu operacyjnego, szczegóły sprzętowe)?
Windows 11, Ryzen 5 7600, RTX 4070