logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Synchronizacja Windows Mobile 6.1 Professional z Windows 11 Pro

Grzesznik 28 Lis 2024 12:52 1581 4
REKLAMA
  • #1 21323488
    Grzesznik
    Poziom 10  
    Ocena: 36
    Cześć. Nie jestem pewien czy właściwy dział, jeżeli nie to proszę o przeniesienie. Czy może wie ktoś, jak zsynchronizować Windows Mobile 6.1 Professional z Win 11 Pro? Czy w ogóle jest to możliwe? Z win 10 działa a z Win 11 nie mogę rozgryźć. Z góry dzięki z zainteresowanie. Dorzucam zdjęcie urządzenia.
    Urządzenie z systemem Windows Mobile 6.1 Professional na ekranie.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 21324252
    Grzesznik
    Poziom 10  
    O, na to nie trafiłem. Jutro przetestuję i dam znać. Dziękuję.

Dodano po 11 [godziny] 6 [minuty]:

Speedy9 - bardzo dziękuję za pomoc. Więc tak. Za pierwszym razem po instalacji zadziałało. Po wyjęciu kabla USB czy to z komputera, czy to z urządzenia przenośnego i jego ponownym włożeniu już go nie rozpoznaje (mam tak samo w komputerze z Win 10). Pomaga wtedy (choć nie za pierwszym razem) restart albo urządzenia albo komputera. I jeszcze jedna uwaga, po jakimś czasie bezczynności (~5 min) zrywa połączenie. Może są jeszcze jakieś pomysły czemu tak się dzieje? Tak czy inaczej sukces jest, restart urządzeń, aby uzyskać połączenie to nie problem:)
  • REKLAMA
  • #5 21324674
    Grzesznik
    Poziom 10  
    Zamykam temat. Rozwiązanie zupełnie mnie satysfakcjonuje. Speedy9 - jeszcze raz dziękuję.
REKLAMA