Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. - Mam problem z moimi słuchawkami bezprzewodowymi dousznymi JBL Tune TWS220, a mianowicie: słuchawki parują się i słychać w obydwóch słuchawkach dźwięki parowania i komunikat, ale po zalogowaniu się dźwięk, n.p. muzykę, słychać tylko w lewej słuchawce. Mam w związku z tym pytanie, czy jest to jakieś trwałe uszkodzenie, czy można tę usterkę w jakikolwiek sposób usunąć? Jeżeli ktoś z kolegów ma wiedzę i doświadczenie z podobnymi objawami w takim sprzęcie, to bardzo proszę o informacje. Jeżeli zdobyłbym prawą słuchawkę od identycznego modelu, ale od innego kompletu, to czy nowa prawa słuchawka będzie współpracować z moją starą sprawną lewą słuchawką? Proszę o informacje i pozdrawiam.
AI: Czy próbowałeś zresetować słuchawki lub ponownie sparować je z urządzeniem? Jeśli tak, czy to pomogło?
Nie pomogło.
AI: Z jakim urządzeniem są sparowane słuchawki (model telefonu, system operacyjny)? Czy próbowałeś użyć ich z innym urządzeniem, aby sprawdzić, czy problem nadal występuje?
Parowałem z kilkoma sprzętami i zawsze działała tylko lewa słuchawka, w prawej zawsze brak dźwięku, pomimo sygnałów w niej o logowaniu.
AI: Czy próbowałeś zresetować słuchawki lub ponownie sparować je z urządzeniem? Jeśli tak, czy to pomogło?
Nie pomogło.
AI: Z jakim urządzeniem są sparowane słuchawki (model telefonu, system operacyjny)? Czy próbowałeś użyć ich z innym urządzeniem, aby sprawdzić, czy problem nadal występuje?
Parowałem z kilkoma sprzętami i zawsze działała tylko lewa słuchawka, w prawej zawsze brak dźwięku, pomimo sygnałów w niej o logowaniu.