Ostatnio przestały mi działać odpowiednio klawisze W oraz Q na klawiaturze w laptopie Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6. Czasem działają, a czasem nie. Odczytywane są za każdym razem podczas jednoczesnego wciśnięcia Shift + W/Q lub Spacja + W/Q, również z Caps Lockiem. Innych klawiszy nie sprawdzałam. Na tyle, ile aktualnie mogłam, sprawdziłam klawisze pod spodem, są czyste. Nie pamiętam, aby laptop był zalany, korzystam z niego tylko ja. Czy ktoś mógłby pomóc podjąć mi jakieś kroki, aby sprawdzić, co mogłoby być przyczyną? Nie ma mnie aktualnie w Polsce i nie mam pod ręką żadnych narzędzi, żeby np. otworzyć laptop, jeśli byłoby to potrzebne.
AI: Czy możesz podać, jaki system operacyjny i jego wersję używasz na swoim laptopie?
Windows 11 Home, wersja 24H2
AI: Czy w ostatnim czasie instalowałaś jakieś aktualizacje lub nowe oprogramowanie, które mogłyby wpłynąć na działanie klawiatury?
Robiłam update systemu, ale problem pojawił się przed nim.
AI: Czy możesz podać, jaki system operacyjny i jego wersję używasz na swoim laptopie?
Windows 11 Home, wersja 24H2
AI: Czy w ostatnim czasie instalowałaś jakieś aktualizacje lub nowe oprogramowanie, które mogłyby wpłynąć na działanie klawiatury?
Robiłam update systemu, ale problem pojawił się przed nim.