logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ikea Rengöra (PNC 911535035-00) - brak sygnalizacji startu i końca cyklu, jak to naprawić?

sylwiafrankowskyj 15 Gru 2024 10:29 348 4
REKLAMA
  • #1 21348887
    sylwiafrankowskyj
    Poziom 2  
    Mam zmywarkę Ikea Rengora od 3 lat. W sumie wszystko z nią w porządku, oprócz tego że od jakiegoś czasu nie sygnalizuje startu po zamknięciu ani końca cyklu. Nie wiem, jak to się stało i jak spowodować to ustawić.
    AI: Czy zauważyłeś jakieś zmiany lub zdarzenia, które mogły spowodować ten problem, np. przerwy w dostawie prądu lub konserwacja urządzenia?
    Nie.
    AI: Czy próbowałeś już jakichś kroków diagnostycznych lub sprawdzałeś instrukcję obsługi, aby rozwiązać ten problem?
    Tak, nic w instrukcji na ten temat nie ma. Próbowałam resetu, wyłączenia prądu i nic. Dalej brak sygnału.
  • REKLAMA
  • #2 21349476
    cezet
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1405
    sylwiafrankowskyj napisał:
    Dalej brak sygnału.

Tzn. brak sygnału dźwiękowego ? Wklej zdjęcie panelu sterowania.
  • REKLAMA
  • #3 21349514
    mrice
    Moderator AGD
    Ocena: 6904
    Jeśli jest możliwośc zmiany takowych ustawień, to będzie to opisane w instrucji obsługi urządzenia.
  • REKLAMA
  • #4 21349622
    sylwiafrankowskyj
    Poziom 2  
    >>21349476 Otwarta zmywarka z widocznymi przyciskami sterowania na górnej krawędzi drzwi.

Dodano po 1 [minuty]:

Nie ma w instrukcji nic na temat dźwięków, także nic w tabeli z rozwiązywaniem problemów. Widocznie dla producenta to nie problem, ale dla mnie już tak.
  • #5 21350297
    mrice
    Moderator AGD
    Ocena: 6904
    Zmywak ma już swoje lata. W tych modelch nie było żadnych ustawień dot. dźwięów.
    Coś po prostu padło na module elektronicznym i tyle.
REKLAMA