logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Messenger na iOS pokazuje nieodczytaną wiadomość, której nie ma. Jak to naprawić?

qwiatuszek 16 Gru 2024 12:30 2226 2
REKLAMA
  • #1 21350531
    qwiatuszek
    Poziom 2  
    Dzień dobry. Mam problem z messenger em/facebookiem. Od kilku dni wyświetla mi się na Facebooku, że mam dwie nieodczytane wiadomości na messenger. System iOS. Po wejściu w messenger żadnej nieodczytanej wiadomości nie ma. Folder inne oraz archiwum sprawdzone. Aktualizacje systemowe i w AppStore zrobione. Zalogowałam się z laptopa i znalazłam jedną wiadomość, która była oznaczona jako nieprzeczytana, mimo że była przeczytana. Została druga. Na laptopie także przeszukałam wszystkie foldery i nic nie znalazłam. Co dalej? Wkurza mnie okropnie ta nieprzeczytana wiadomość 😂
    Na laptopie na ikonce messenger nie ma powiadomienia o nieprzeczytanej wiadomości. Tylko na telefonie.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21350539
    OPservator
    Poziom 39  
    Ocena: 1228
    To nie kwestia iOS/MAC/Windows/Android, tylko programistów za głodową stawkę rozwijających przedpotopowy skrypt. Aplikacja po prostu jest skopana, nic z tym nie zrobisz. Czekaj na aktualizacje.
  • #3 21350558
    qwiatuszek
    Poziom 2  
    >>21350539 Tego się obawiałam. Dziękuję za odpowiedź.
REKLAMA