logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Sterownik TECH T-2xWi-Fi - brak sieci TECH w portalu konfiguracyjnym, co robić?

Tecsun 18 Gru 2024 12:09 1446 2
REKLAMA
  • #1 21353346
    Tecsun
    Poziom 2  
    Ocena: 5
    Witam.
    Mam problem ze sterownikiem TECH T-2xWi-Fi.
    Jak podłączyłem:
    Zasilanie: faza do zacisku "L", zero do zacisku "N". Sparowałem regulator ze sterownikiem. W wyniku tego pojawił się napis SCs i tak powinno być.
    Następnie wcisnąłem przycisk rejestracji modułu internetowego na sterowniku. Na komputerze wyszukałem sieć TECHxxx i połączenie zostało wykonane poprawnie. Ukazała się plansza portalu konfiguracyjnego. Uruchomiłem odnośnik wybór sieci. Pokazała się lista sieci, lecz nie znajduję się tam na liście sieć TECH, a powinna się pokazać, tak wynika z instrukcji obsługi. Co jest tego przyczyną? Tak więc nie można przejść do następnego kroku, jakim jest rejestracja modułu, gdzie jest generowany kod, który służy do rejestracji na stronie emodul.pl.
    Dziękuję za poradę.
    AI: Czy możesz podać dokładny model sterownika TECH T-2xWi-Fi, którego używasz?
    TECH T-2x Wi-Fi

Dodano po 38 [minuty]:

Sprawa się wyjaśniła. W instrukcji poglądowej jest, że ma to być sieć TECH. Ale to nieprawda. To ma być sieć domowa.
    Dziękuję za uwagę.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21353409
    kranzio
    Poziom 26  
    Ocena: 139
    Może masz sieć na 5GHz a musi być na 2,4GHz.
  • #3 21376048
    Tecsun
    Poziom 2  
    Ocena: 5
    Błędna instrukcja obsługi.
REKLAMA