logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Whirlpool WIO 3O540 PELG - Jak wejść w tryb serwisowy i zrestartować zmywarkę?

karolinazakrzewska60 18 Gru 2024 17:37 624 2
REKLAMA
  • #1 21353745
    karolinazakrzewska60
    Poziom 2  
    Nowa zmywarka Whirpool 30540 PELG nie grzeje wody + nie domywa kapsułek Finish, ale to pewnie przez temperaturę wody :/
    Chciałam wejść w tryb serwisowy i zrestartować, ale po ChatGPT, przeszukaniu forum, instrukcji nie wiem jak. Wyłączenie/włączenie nie pomogło. Woda ustawiona na średnio twardą. Urządzenie świeżo podłączone. Proszę o radę, co jeszcze warto sprawdzić :) Czy pozostaje tylko czekanie na technika po świętach?

AI: Jakie dokładnie kroki podjęłaś, aby wejść w tryb serwisowy?
    - przytrzymanie wyłącz/włącz + program
    - przytrzymanie wyłącz/włącz
    - powyżej z wyłączoną oraz włączoną
    AI: Czy zmywarka wyświetla jakieś kody błędów lub inne wskaźniki, które mogą pomóc w diagnozie problemu?
    Niestety nie.

sprawdziłam z termomentrem tryb 6th sense ale było to niestety tylko 20 stopni, gdzie powinno być ok. 50.
    Załączniki:
    • Whirlpool WIO 3O540 PELG - Jak wejść w tryb serwisowy i zrestartować zmywarkę? tab.png (263.66 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 21361341
    roman_partyka
    Poziom 27  
    Ocena: 289
    karolinazakrzewska60 napisał:
    Nowa zmywarka Whirpool 30540 PELG nie grzeje wody

Wezwać serwis gwarancyjny.

karolinazakrzewska60 napisał:
    Chciałam wejść w tryb serwisowy i zrestartować,

Nie rozumiem skąd błędne myślenie że wszystko "da się" zresetować i będzie działało!

Jak złapiesz kapcia to "zresetuj" oponę.
  • #3 21373239
    karolinazakrzewska60
    Poziom 2  
    >>21361341 złudna nadzieja, że jednak samemu prosto się ogarnie ;) Czekam od 21.12 na wyznaczenie terminu przyjazdu technika, niestety urządzenie raz na kilka razy myje na ciepło, kapsułka dalej się nie otwiera.
REKLAMA