Nowa zmywarka Whirpool 30540 PELG nie grzeje wody + nie domywa kapsułek Finish, ale to pewnie przez temperaturę wody :/
Chciałam wejść w tryb serwisowy i zrestartować, ale po ChatGPT, przeszukaniu forum, instrukcji nie wiem jak. Wyłączenie/włączenie nie pomogło. Woda ustawiona na średnio twardą. Urządzenie świeżo podłączone. Proszę o radę, co jeszcze warto sprawdzić
Czy pozostaje tylko czekanie na technika po świętach?
AI: Jakie dokładnie kroki podjęłaś, aby wejść w tryb serwisowy?
- przytrzymanie wyłącz/włącz + program
- przytrzymanie wyłącz/włącz
- powyżej z wyłączoną oraz włączoną
AI: Czy zmywarka wyświetla jakieś kody błędów lub inne wskaźniki, które mogą pomóc w diagnozie problemu?
Niestety nie.
sprawdziłam z termomentrem tryb 6th sense ale było to niestety tylko 20 stopni, gdzie powinno być ok. 50.
Chciałam wejść w tryb serwisowy i zrestartować, ale po ChatGPT, przeszukaniu forum, instrukcji nie wiem jak. Wyłączenie/włączenie nie pomogło. Woda ustawiona na średnio twardą. Urządzenie świeżo podłączone. Proszę o radę, co jeszcze warto sprawdzić
AI: Jakie dokładnie kroki podjęłaś, aby wejść w tryb serwisowy?
- przytrzymanie wyłącz/włącz + program
- przytrzymanie wyłącz/włącz
- powyżej z wyłączoną oraz włączoną
AI: Czy zmywarka wyświetla jakieś kody błędów lub inne wskaźniki, które mogą pomóc w diagnozie problemu?
Niestety nie.
sprawdziłam z termomentrem tryb 6th sense ale było to niestety tylko 20 stopni, gdzie powinno być ok. 50.