logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Kupię] Mini PC Mały Przenośny Komputer. Różnych firm HP, Asus itp..

prosty71aa 20 Gru 2024 11:38 276 4
REKLAMA
  • #1 21356033
    prosty71aa
    Poziom 4  
    Tak jak w tytule koniecznie kupię małego pcta z zasilaczem oraz drobnymi wymaganiami :

Obsługa pamięci ram: ddr3, ddr4
    Ilość: 4gb czy 8gb.
    System Windows może być i starszy nie musi być win 10 pro czy 11 byle by był 64 bitowy.
    Dysk SSD z Małą pojemnością typu 64-128 gb
    Do procesora nie mam szczególnych wymagań byle by miał trochę pamięci cache oraz Częstotliwość taktowania w zakresie 2.5 - 3.0 MHz

Najważniejsze teraz to to że chciałbym koniecznie odbiór osobisty w Warszawie i okolicach może być poza Warszawą również nieopodal granicy np Piaseczno i okolice też mi odpowiada Łomianki też mogą być nieopodal Warszawy tego typu miejsca. Wysyłka odpada chce tylko odbiór osobisty

Proszę napisać ofertę w odpowiedzi na post lub najlepiej napisać do mnie wiadomość na tym portalu jestem co chwila online więc odpisze.
    Kontakt telefoniczny i mailowy udzielam przez wiadomości prywatne na tym portalu dziękuję.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 21356327
    prosty71aa
    Poziom 4  
    Po to piszę na tym forum szczególnie znajomości elektronicznej w sekcji BAZAR KOMPUTERY żeby kupić tutaj!! Jakbym chciał to bym już dawno kupił z stron internetowych allegro, amazon, alieexpress itp a ja chcę odkupić od kogoś po prostu nie czekać na dostawę nie wiadomo ile. Tak dla wiadomości pisze. Mógłby też ktoś polecić jakieś stacjonarne sklepy z dobrymi mini pctami koło Warszawy.
    Czekam nadal na oferty.

Dziękuję za uwagę.
  • REKLAMA
  • #4 21358137
    Matheu
    Poziom 25  
    Ocena: 300
    przecież Speedy9 podał Ci oferty
    - odbiór osobisty, w Warszawie!!!

to co jeszcze chcesz???

2. Zamiast wypisywać kolejne posty to Podaj budżet- to może znajdą się jacyś chętni.
    Chyba, że masz śmieszny budżet i nie chcesz go podawać?
  • #5 21358176
    prosty71aa
    Poziom 4  
    Mam 200zł i nie oczekuje cudów bo chcę kupić sprzęt również do upgradeów więc jeśli ma jakieś braki to też mi nie przeszkadza.
REKLAMA