logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B – jak zamontować moduł Wi-Fi/Bluetooth w ekspresie?

zutzee 27 Gru 2024 10:25 819 1
REKLAMA
  • #1 21363832
    zutzee
    Poziom 3  
    Montaż modułu WiFi lub Bluetooth w ekspresie DeLonghi Dinamica Plus. Posiadam model ECAM370.70.B. Niektóre modele mają łączność przez aplikację. Mój nie posiada. Czy jest możliwość zamontowania takiego modułu?
    Dziękuję z góry za jakieś sugestie.
  • REKLAMA
  • #2 21366280
    Andrzej Ch.
    Poziom 33  
    Ocena: 391
    Troszkę OT, ale powiem tak gdyż mam ekspress Delonghi Electra Explore 450.65.G, tak więc, w ekspresach Delonghi działanie internetu w połączeniu z ich aplikacją "Coffee Link" to zbyteczny i niepotrzebny bajer wcale nie ułatwiający ani nie poprawiający komfortu pracy urządzenia. Przecież parząc kawę lepiej być przy ekspresie i widzieć co się dzieje, czy np. nie brakuje mleka czy wody lub samej kawy, a aplikacja tego nie powie, ani nie zasygnalizuje.

Jedyne do tego się to przydaje to do przeglądnięcia stanu technicznego urządzenia w zakresie konieczności wymiany filtra bądź odkamienienia.

Jak dla mnie too nie warte było dopłacanie do wifi dla kawiarki.

Przepraszam, że OT, ale chciałem Ci wyjaśnić że NIC nie straciłeś jak masz ekspress bez wifi.
REKLAMA