macius5544 napisał: Masz jakiś filmik jak to gra ?
Niestety nie.
Ale mogę Cię zapewnić, że zagłuszy każdą kobietę 🤣
Ja mam to w parze z głośnikami podstawowymi Głośniki 2.0 Edifier Airpulse A100 (czarne).
Sub ma możliwość pracy w auto/manual (manual, czyli będzie aktywny cały czas; auto, czyli będzie się sam wyłączał, jeśli nie będzie potrzebny).
Może pracować standardowo, może też mieć przeciwfazę.
Z tyłu są dwa pokrętła, którymi regulujesz poziom, od którego ma sub się aktywować, jak i moc samego basu. U mnie obydwa pokrętła, nawet nie są ustawione na pierwszej pozycji, a uderzenie basu jest tak potężne, że czuć w uszach ciśnienie i mowę odbiera!
No i co nie jest bez znaczenia, w zestawie masz przewód głośnikowy (połączeniowy), który solo kosztuje około 300-400 zł.
A z tym stolikiem kawowym 🤣, to naprawdę nie był żart - wielki i ciężki.
Jak będziesz rozpakowywał paczkę, chcąc suba wyciągnąć - uważaj na plecy i kręgosłup, i zawczasu zrób sobie wolną drogę, gdzie suba chcesz postawić, bo jak odstawisz go na ziemię, z kolejnym poderwaniem go do góry możesz mieć problem 😁
No i co chyba też istotne, zużycie prądu u mnie na tym egzemplarzu, przy naprawdę solidnym uderzeniu max 40 W. Większej wartości nie udało mi się zanotować.
Jest też nieco mniejsza i tańsza wersja tego potwora (Klipsch 120S czy jakoś tak).
Sam się nawet zastanawiałem, czy nie kupić tej nieco mniejszej wersji, ale doszedłem do wniosku, że warto te 700-800 zł dopłacić.
Moja Ukochana Żono Agniesiu (pro memoriam 25 04 1974 - 19 06 2022) Kocham Cię i tęsknię.
Moja Ukochana Siostro Justynko (pro memoriam 25 02 1974 - 16 01 2025) Kocham Cię i tęsknię.