logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Interia - nieczytelny obraz po wylogowaniu z poczty, jak to naprawić?

Nebilet 05 Sty 2025 11:06 867 4
REKLAMA
  • #1 21377880
    Nebilet
    Poziom 3  
    Ocena: 221
    Witam. Długo zbierałem się z napisaniem tego tematu ale już zaczęło mnie to wkurzać powoli. Otóż mam pocztę na Interii. Zaraz po wylogowaniu ukazuje się ten obraz, chociaż nieczytelny może ktoś z was potrafi go rozszyfrować. Do tej pory jak zrobiłem to ( załącznik 1 ) Tak mi poradziliście w artykule "YouTube nie działa | tego problemu nie było albowiem po wylogowaniu się z poczty przechodziło zaraz do strony Interia.pl Teraz po wylogowaniu pojawia się taki oto obrazek ( załącznik 2 ) Dlatego mówiłem o nieczytelnej formie, najpierw jest zamazany obraz strony Interii potem jak nacisnę myszką to pojawia się to. Proszę , o co tu chodzi ? co mam zrobić aby to zlikwidować ? Bedę wdzięczny
    Załączniki:
    • Interia - nieczytelny obraz po wylogowaniu z poczty, jak to naprawić? 2.png (26.19 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Interia - nieczytelny obraz po wylogowaniu z poczty, jak to naprawić? 1`.jpg (120.03 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21377918
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10442
    Nic nie rob, zamykaj karte lub otwieraj cos innego. Bardzo dobrze, ze FF blokuje przekierowanie po wylogowaniu. uBlock Origin masz?
  • REKLAMA
  • #3 21377924
    Nebilet
    Poziom 3  
    A czy wtedy będzie dobrze ? Bo widzisz jak wylogowuję się z poczty to ona sama przekierowuje mnie na Interię.pl. Teraz zobaczyłem nie mam adbloka orygin mam te. Dodałem ublock Origin i wszystko działa normalnie . Wielkie podziękowania.
    Załączniki:
    • Interia - nieczytelny obraz po wylogowaniu z poczty, jak to naprawić? Bez tytułu.jpg (229.59 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 21378016
    Nebilet
    Poziom 3  
    Kolobos - wielkie podziękowania za okazaną mi pomoc. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
  • #5 21378018
    Nebilet
    Poziom 3  
    Kolobos jest nie zastapoiony. Wielkie mu dzięki
REKLAMA