logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Kursor laguje po przełączeniu okna - Nvidia GeForce Experience i RunDLL32

jarkozpl 09 Sty 2025 11:00 153 1
REKLAMA
  • #1 21384635
    jarkozpl
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Jeżeli macie taki problem, że po przełączeniu okna wasz kursor zaczyna lagować na parę sekund to istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że macie problem z Nvidia GeForce Experience. Ostatnio miałem ten problem i po jego rozwiązaniu postanowiłem się podzielić tym z innymi żeby oszczędzić niepotrzebnych działań które tylko mogą pogorszyć stan rzeczy.
    Jeżeli po jakimś czasie użytkowania komputera, kursor zaczyna wam lagować po przełączeniu na inne okno, otwórzcie menager zadań i sprawdźcie czy przypadkiem nie macie działających setek aplikacji RunDLL32. Jeżeli tak to rozwiązanie problemu jest bardzo proste, wystarczy odinstalować Nvidia GeForce Experience, zresetować pc i zainstalować je na nowo. Problem znika natychmiast. RunDLL32 to nie jest żaden wirus ale jednocześnie powinien występować w maksymalnie kilku sztukach.
    AI: Czy możesz podać specyfikację swojego systemu, w tym wersję systemu operacyjnego i model karty graficznej?
    win 11
    intel i9 13900
    RTX 4070Ti
    AI: Czy po ponownej instalacji Nvidia GeForce Experience problem z lagującym kursorem został całkowicie rozwiązany?
    tak
  • REKLAMA
  • #2 21384644
    jarkozpl
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Cały post był wyjaśnieniem tego problemu i jak sobie z nim poradziłem. Napisałem go nie po to, by ktoś mi pomógł, tylko żeby w razie takiego problemu ktoś wiedział, jak sobie łatwo z tym poradzić.
REKLAMA