logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ferguson 3018 czy 7018? Jakie kanały odbierać po zmianie oprogramowania?

ROBERT11 13 Gru 2005 11:03 1080 2
REKLAMA
  • #1 2079369
    ROBERT11
    Poziom 15  
    Ocena: 12
    Witam .Chce kupić tuner cyfrowy musiałem o 3018(bardziej ze względu cenowego;) ) ale jak byłem na giełdzie i się pytałem jakie programy można na nim odebrać po zmienionym sofcie to gość mi powiedział ze mało się prawie kanały będą różniły od oryginalnego softu...czyżby era 3018 się skończyła??jakie kanały można odebrać na tym ferdku?? ewentualnie myślałem jeszcze o ferdku 7018 na kartę jest jak się nie mylę ...a co z tym idzie mam pytanie jaką kartę trzeba do niego dokupić??Sorki wiem że pewnie
    dla większości z was to banalne pytania (jestem elektronikiem ale nie bawiłem się nigdy w SAT CYFROWA)...i chciałem sobie coś skołować na świata a jak wiadomo świata tuż tuż:)[/i]
  • REKLAMA
  • #2 2079533
    erneest
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 26
    Zawsze korzystniejszy jest zakup tunera z gniazdami CI, w przypadku zaprzestania wypuszczania softów "edukacyjnych" masz możliwość używania modułów i kart abonamentowych. 3018 to bardzo dobry tuner FTA, niestety sprzedawca dobrze powiedział o ginących programach. Po więcej szczegółów zapraszam na PW.
  • #3 2079557
    kosmita
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 136
    Przeniosłem z
    Cytat:
    SAT
    Odbiorniki satelitarne analogowe i cyfrowe, satelitarne kanały telewizyjne i radiowe, jeżeli masz problem z naprawą zapytaj tutaj, pomijając schematy serwisowe.
    do
    Cytat:
    Co kupić i gdzie kupić?
    Jeżeli masz doświadczenia dotyczące danego urządzenia fabrycznego, wyślij tutaj swoją opinię. Nie wiesz jaki zakupić najlepszy sprzęt? Nie orientujesz się w cenach a chcesz znaleźć najtańsze miejsce?
REKLAMA