logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Potrzebny zrzut eMMC do telewizora Sony KD-65AF9 - płyta główna 1-983-356-11, H26M52208FPR, obudowa

max_mcu 21 Sty 2025 01:01 2601 2
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 21402515
    max_mcu
    Poziom 3  
    Telewizor utknął na białej diodzie LED, podłączona pamięć USB zapala się na krótko raz, więc muszę zmienić eMMC, a nie mam zrzutu eMMC, czy ktoś go ma lub może mi powiedzieć, gdzie mogę go pobrać? eMMC dump.....Dzięki
    (Mam XGecu T48)
    AI: Czy możesz opisać jakieś konkretne objawy lub komunikaty o błędach, które widzisz, gdy telewizor utknął na białym świetle LED?
    Dioda SPDIF świeci się ...
    AI: Czy próbowałeś jakichkolwiek kroków rozwiązywania problemów lub diagnostyki przed podjęciem decyzji o wymianie eMMC? Jeśli tak, to jakie? .
    Firmware oferowany przez USB i wyłączenie zasilania
  • REKLAMA
  • #2 21454614
    abramkyr1995
    Poziom 8  
    Ocena: 6
    >>21402515 Sonny ma wszystkie firmware na swojej stronie (przejdź do supportu i je znajdziesz).
    Wybierz odpowiedni firmware dla swojej płyty i pobierz go. Następnie przeczytaj informacje (nazwij USB tak, jak jest napisane) i podłącz go do telewizora. Następnie podłącz kabel (zasilanie AC) i uruchom telewizor. Następnie telewizor automatycznie zainstaluje oprogramowanie sprzętowe, należy odczekać 30 minut. Następnie wyłącz i włącz telewizor. Myślę, że to zadziała.
  • #3 21716060
    koenjansen
    Poziom 1  
    Cześć wszystkim, też tego szukam. Czy ktoś może mi pomóc? Dzięki!
REKLAMA