logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kamerka do hełmu Gallet F1 xf na akcje strażackie - jaka najlepsza?

krzysiek1105 26 Sty 2025 18:32 273 3
REKLAMA
  • #1 21411261
    krzysiek1105
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Proszę o pomoc. Zastanawiam się czy ta kamerka sprawdzi się do krótkich nagrań z akcji i ćwiczeń strażackich w celu analizy i eliminacji błędów. Plan jest taki żeby zainstalować ja w hełmie Gallet rf1, w przedniej nakładce ochronnej, chodzi o to żeby była jak najmniej widoczna i nie odstawała jak GoPro. Może ktoś ma inny pomysł na kamerkę na hełm strażacki żeby spełniała dwa powyższe warunki.

Zdjęcie przedstawiające mini kamerę HD 1080P z modułem DIY i możliwością montażu, oferowaną do sprzedaży online.
  • REKLAMA
  • #2 21561201
    krzysiek1105
    Poziom 11  
    Przepraszam że nalegam, ale zależy mi na jakimś module kamery bluetooth, żeby w telefonie, albo ma karcie zapisywała do 30-40 min. Co sądzicie o tej z postu wyżej. Może ma ktoś jakieś propozycje na kamerę, ale nie typu GoPro bo za bardzo sterczy i nie chodzi że ktoś ją zobaczy czy nie tylko o to że podczas ćwiczeń w komorze dymowej jest ciasno i po prostu gubię tego typu kamerki, i nici z pokazu dla młodych jak wygląda przejście. Ma ktoś może jakiś sugestie, propozycje. Z góry dziękuję za wszystkie propozycje.
  • REKLAMA
  • #3 21561231
    badboy84
    Poziom 43  
    Ocena: 1484
    Takie kamerki nie mają stabilizacji obrazu bo są przeznaczone do rejestrowania statycznego obrazu.
    Może lepszym wyjściem będą jakieś szelki do mocowania kamery np na wysokości klatki albo na ramieniu?
  • #4 21561486
    krzysiek1105
    Poziom 11  
    Próbowałem z szelkami i na ćwiczeniach w komorze dymowej się nie sprawdza, bo większość trasy na czworakach się porusza, w grę wchodzi tylko hełm. Już tracę nadzieję na w miarę niedrogie i w miarę dobre rozwiązanie
REKLAMA