logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak znaleźć adres URL zablokowanego konta na Facebooku?

roberto96 14 Lut 2025 09:22 561 7
REKLAMA
  • #1 21438877
    roberto96
    Poziom 9  
    Jak ustalić adres URL zablokowanego konta na FB?

Sytuacja wygląda następująco.
    Konto na FB zostało zablokowane. Niestety nie pamiętam, jaki był adres URL konta (nigdy nie był mi potrzebny).
    Czy ktoś wie, jak można ustalić adres URL zablokowanego konta?
    AI: Czy masz jakiekolwiek inne informacje identyfikacyjne dotyczące konta, takie jak e-mail lub numer telefonu, które mogą pomóc w jego odzyskaniu?
    Tak
    AI: Czy próbowałeś już jakichkolwiek opcji odzyskiwania konta oferowanych przez Facebooka? Jeśli tak, to jakie?
    Support nie odpowiada
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 21438939
    roberto96
    Poziom 9  
    Nazwa konta to imię i nazwisko. Ale z uwagi na popularne nazwisko kont o takiej nazwie jest bardzo dużo :( W adresie URL chyba były też jakieś cyfry dorzucone przez FB.
    Zastanawiam się, czy da się to jakoś ustalić przez centrum kont - ale nie bardzo wiem jak...
  • #4 21438989
    k45i89o98j66
    Poziom 39  
    Ocena: 966
    Podaj nazwę konta FB i numer telefonu roberto96 mam wpisać bo trzeba poszukać powiązania z tym kontem?

Nazwa konta to imię i nazwisko - napisałeś ale ty tylko je znasz jak chcesz żeby ktoś to wywróżył czego ma szukać na Facebooku?

roberto96
    Roberto Valente to nie ty?
    hanouhtahano_091645
    r*****e@h*******
  • #5 21441312
    roberto96
    Poziom 9  
    To nie ja.
    Cenię sobie prywatność i nie chcę na forum podawać swoich danych.

Czy mogę prosić o podpowiedź - gdzie i jak mogę ustalić adres URL?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #8 21441491
    Lukas6432
    Poziom 32  
    Ocena: 434
    roberto96 napisał:
    Cenię sobie prywatność
    Gdyby tak było to nie miałbyś konta na Facebooku i wynikających z tego problemów.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje sposobu na ustalenie adresu URL zablokowanego konta na Facebooku, nie pamiętając jego dokładnej nazwy. W odpowiedziach sugerowane są różne metody, takie jak podanie imienia i nazwiska oraz numeru telefonu, co może pomóc w identyfikacji konta. Wskazano również, że adres URL konta może mieć formę https://www.facebook.com/profile.php?id=nr_id_konta lub https://www.facebook.com/nazwa_konta. Użytkownik podkreśla, że ceni sobie prywatność i nie chce ujawniać swoich danych osobowych na forum.
REKLAMA