Witam, wynajmuję kawalerkę i mam pierwszy raz w życiu styczność z piecem De Dietrich oraz sterownikiem Salus. Ustawiam temperaturę grzania pieca na 30 stopni na kaloryferach (co i tak wydaje mi się zbyt duże) oraz na sterowniku na 22, a piec grzeje się do 40 stopni i kaloryfery zaczynają grzać dosłownie na max 10 minut i przestają, a temperatura pieca razem z nimi. Pomóżcie mi proszę, może coś źle ustawiam. Nie znam modeli pieca ani sterownika, więc podrzucę zdjęcie. Również dodam, że rozmawiałam z właścicielem mieszkania i powiedział, że z piecem nie ma żadnych problemów.
AI: Czy możesz podać dokładne modele pieca De Dietrich i sterownika Salus? To pomoże w dokładniejszym zdiagnozowaniu problemu.
nie znam modeli
AI: Czy na piecu lub sterowniku pojawiają się jakieś komunikaty błędów lub wskaźniki, które mogą sugerować problem?
Nie pojawiają się żadne komunikaty
AI: Czy możesz podać dokładne modele pieca De Dietrich i sterownika Salus? To pomoże w dokładniejszym zdiagnozowaniu problemu.
nie znam modeli
AI: Czy na piecu lub sterowniku pojawiają się jakieś komunikaty błędów lub wskaźniki, które mogą sugerować problem?
Nie pojawiają się żadne komunikaty