Witam, mam problem z Lenovo Legion Y540-17IRH. Po kliknięciu "Wyłącz i aktualizuj" laptop nie chce się włączyć, jest czarny ekran i tylko klawiatura się podświetla. Używałem wszystkich skrótów klawiszowych i nic, robiłem twardy reset i nic, odłączyłem baterię i baterię BIOS na całą noc i dalej zero odzewu. Podłączyłem monitor i nie wykrył laptopa, używałem przycisk Novo i dalej identyczna sytuacja.
Czytałem, że można nagrać na pendrive system ratunkowy Windows 10, tylko się zastanawiam, czy wykryje pendrive.
Nie ukrywając, miałem kiedyś identyczną sytuację z tym samym laptopem i też przez aktualizację Windowsa 10, ale wtedy pomogło odłączenie baterii na całą noc i ruszył system naprawczy.
Są jeszcze jakieś sposoby, które mogę spróbować, czy od razu poszukać jakiegoś serwisu? Pozdrawiam
Czytałem, że można nagrać na pendrive system ratunkowy Windows 10, tylko się zastanawiam, czy wykryje pendrive.
Nie ukrywając, miałem kiedyś identyczną sytuację z tym samym laptopem i też przez aktualizację Windowsa 10, ale wtedy pomogło odłączenie baterii na całą noc i ruszył system naprawczy.
Są jeszcze jakieś sposoby, które mogę spróbować, czy od razu poszukać jakiegoś serwisu? Pozdrawiam