logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Google Aktywność pokazuje Simple SMS Samsung – brak tej aplikacji na telefonie, dlaczego?

renatajn 23 Maj 2025 07:51 276 2
REKLAMA
  • #1 21557628
    renatajn
    Poziom 2  
    Czemu w mojej aktywności Google wyświetla mi się, że korzystałam z aplikacji Simple SMS Samsung, a nie mam takiej aplikacji zainstalowanej na telefonie? Myślałam, że to są może zwykłe SMS-y, ale nie – sprawdziłam daty i się nie zgadza. W załączeniu screen z aktywności Google.
    Zrzut ekranu z aktywności Google, pokazujący użycie aplikacji Samsung Messages.
    AI: Jaki dokładnie masz model telefonu i jaką wersję Androida?
    Samsung S20
    AI: Z jakiej aplikacji korzystasz na co dzień do wysyłania SMS-ów – czy to domyślna aplikacja od Samsunga, Google Messages, czy może jakaś inna?
    Ze zwykłych wiadomości.
  • REKLAMA
  • #2 21557682
    staś pytalski
    Poziom 41  
    Ocena: 1427
    To jest aplikacją do wiadomości od Samsunga, a korzystasz z innej od Google. Nie wiem co w niej widzisz, czy chodzi Ci tylko o ostatnia aktywność, ale te aplikacje ogólnie są w różny sposób ze sobą powiązane.
    Aplikacja może być widoczna po wyświetleniu wszystkich aplikacji lub w procesach.
  • #3 21557911
    renatajn
    Poziom 2  
    Sprawdziłam na liście aplikacji i nie mam jej. Nawet weszłam do Sklepu Play i mogę ją normalnie ściągnąć, tak jakby jej nie było w telefonie. A jest, bo wyskakują takie powiadomienia w aktywności Google.
REKLAMA