logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Gdzie znaleźć pełny PDF katalogu Energolinii EN-440 (układ trójkątny)?

michalgniedziejko94 29 Maj 2025 13:46 306 4
REKLAMA
  • #1 21563788
    michalgniedziejko94
    Poziom 3  
    Witam, szukam katalogu Energolinii EN-440 (układ trójkątny) w formacie PDF. Gdzieś w internecie widziałem pojedyncze strony z tego katalogu, lecz nie mogę znaleźć całego. Będę bardzo wdzięczny za podesłanie mi linku do tego katalogu.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21563831
    AdamC
    Poziom 29  
    Ocena: 246
    Pytałeś u źródeł : biuro(_at_)energolinia.poznan.pl

ZESTAWIENIE DOKUMENTACJI TECHNICZNYCH OPRACOWANYCH I ROZPOWSZECHNIANYCH PRZEZ ENERGOLINIĘ W POZNANIU :
    http://www.energolinia.poznan.pl/liniesn.htm
  • REKLAMA
  • #3 21563844
    michalgniedziejko94
    Poziom 3  
    Nie pomyślałem o tym wcześniej, dzięki za przypomnienie, że tak można. Postaram się do nich napisać, może coś podeślą.
  • REKLAMA
  • #4 21614534
    DariuszM1980
    Poziom 7  
    Podpinam się pod temat, jak uda Ci się znaleźć, daj znać, a przy okazji zapytam, czy może posiada ktoś z was tablice tego typu:
    wg tablicy 4 Energolinia Lnn Lnni
    wg tablicy 7 i 18 Energolinia Lnn Lnni
  • #5 21902788
    michalgniedziejko94
    Poziom 3  
    Od Energolinii dostałem informację, że katalog nie jest już aktualny i nie jest dostępny, ponieważ został wykonany dla firmy Wirbet, która już nie istnieje, jednak jakimś cudem udało mi się znaleźć ten katalog na internecie.
    Katalog li...typu E.pdf (5.44 MB)Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA