Brave otwiera mi stronę g0st.com, mimo że nie chcę. Znalazłem na forum ten wątek ,,https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic4123312.html", niestety zrobiłem tak, jak było napisane, i nic to nie dało. Posiadam Windows 10, przeglądarka, której używam, to Brave, jak w tytule. Proszę o pomoc i pozdrawiam!
P.S.
Zanim zostanę zjedzony, że nie czytam forum, to z góry zaznaczam, przeczytałem, ale ja nie umiem w komputery.
AI: Czy możesz napisać, w jakich dokładnie sytuacjach otwiera Ci się ta strona g0st.com? Czy dzieje się to od razu po uruchomieniu Brave, podczas otwierania konkretnych stron, czy może w innych momentach?
Dzieje się zaraz po uruchomieniu Brave, wyłączę tę stronę i nie ma problemu.
AI: Czy masz zainstalowane jakieś rozszerzenia w przeglądarce Brave? Jeśli tak, to jakie?
Acrobat, alerabat, bloker reklam, Norton
P.S.
Zanim zostanę zjedzony, że nie czytam forum, to z góry zaznaczam, przeczytałem, ale ja nie umiem w komputery.
AI: Czy możesz napisać, w jakich dokładnie sytuacjach otwiera Ci się ta strona g0st.com? Czy dzieje się to od razu po uruchomieniu Brave, podczas otwierania konkretnych stron, czy może w innych momentach?
Dzieje się zaraz po uruchomieniu Brave, wyłączę tę stronę i nie ma problemu.
AI: Czy masz zainstalowane jakieś rozszerzenia w przeglądarce Brave? Jeśli tak, to jakie?
Acrobat, alerabat, bloker reklam, Norton