logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

PREYON Hurricane Fly – dźwięk tylko w lewej słuchawce przez USB bezprzewodowo

Thisisover 02 Cze 2025 16:22 324 1
REKLAMA
  • #1 21567651
    Thisisover
    Poziom 2  
    Witam, mam dosyć nowe słuchawki PREYON Hurricane Fly, mam taki problem, że gdy są one połączone bezprzewodowo — warto dodać, że te słuchawki nie działają po Bluetooth, tylko podłącza się hub na USB do komputera, który się dostaje w zestawie — dźwięk jest tylko w lewej słuchawce. Gdy puszczę testy, które pokazują, w której słuchawce powinien być dźwięk, to lewy i prawy dźwięk jest właśnie w tej jednej lewej słuchawce. Gdy podłączę słuchawki po kablu, to normalnie działają i dźwięk jest w obu słuchawkach, ale po kablu wtedy nie działają przyciski na słuchawkach, regulacja głośności itd. Najbardziej mi zależy, żeby się dowiedzieć, czemu bezprzewodowo ta jedna słuchawka nie działa?
    AI: Na jakim systemie operacyjnym używasz tych słuchawek (Windows, Mac, Linux) i jaka to wersja?
    Windows 10
    AI: Czy instalowałeś jakieś dodatkowe sterowniki lub oprogramowanie do tych słuchawek, czy korzystasz tylko z tego, co zainstalowało się automatycznie po podłączeniu dongla USB?
    Tylko z tego, co zostało zainstalowane automatycznie po podłączeniu.
  • REKLAMA
  • #2 21583544
    stan
    Poziom 25  
    Ocena: 171
    Uszkodzony hub USB z nadajnikiem lub uszkodzony odbiornik w słuchawkach. Czy to kiedyś działało prawidłowo?
REKLAMA