Witam, mam dosyć nowe słuchawki PREYON Hurricane Fly, mam taki problem, że gdy są one połączone bezprzewodowo — warto dodać, że te słuchawki nie działają po Bluetooth, tylko podłącza się hub na USB do komputera, który się dostaje w zestawie — dźwięk jest tylko w lewej słuchawce. Gdy puszczę testy, które pokazują, w której słuchawce powinien być dźwięk, to lewy i prawy dźwięk jest właśnie w tej jednej lewej słuchawce. Gdy podłączę słuchawki po kablu, to normalnie działają i dźwięk jest w obu słuchawkach, ale po kablu wtedy nie działają przyciski na słuchawkach, regulacja głośności itd. Najbardziej mi zależy, żeby się dowiedzieć, czemu bezprzewodowo ta jedna słuchawka nie działa?
AI: Na jakim systemie operacyjnym używasz tych słuchawek (Windows, Mac, Linux) i jaka to wersja?
Windows 10
AI: Czy instalowałeś jakieś dodatkowe sterowniki lub oprogramowanie do tych słuchawek, czy korzystasz tylko z tego, co zainstalowało się automatycznie po podłączeniu dongla USB?
Tylko z tego, co zostało zainstalowane automatycznie po podłączeniu.
AI: Na jakim systemie operacyjnym używasz tych słuchawek (Windows, Mac, Linux) i jaka to wersja?
Windows 10
AI: Czy instalowałeś jakieś dodatkowe sterowniki lub oprogramowanie do tych słuchawek, czy korzystasz tylko z tego, co zainstalowało się automatycznie po podłączeniu dongla USB?
Tylko z tego, co zostało zainstalowane automatycznie po podłączeniu.