Tv SONY XR-65X90J, działa już z dekoderem Polsatu ponad 2 lata i generalnie było ok, aż do dzisiaj, kiedy to dekoder przestał reagować na pilota. Pilot działa, baterie nowe, tv na niego reaguje, nawet dekoder się włącza i wyłącza, ale już kanały się nie przełączają. Oczywiście "parowałem" kilka razy pilota od nowa, sprawdzałem urządzenia zewnętrzne, wszystko niby ok, zresztą obraz z dekodera się normalnie wyświetla, ale pilot nie działa.
A stało się to przy okazji jakiejś aktualizacji, coś "SDK" wołało o dostęp do lokalizacji. Z racji tego, że było napisane, że będzie można to również z poziomu ustawień ponownie uruchomić - odmówiłem. Oczywiście w ustawieniach nie mam uż dostępnej żadnej aktualizacji, a pilot nie działa.
Ze zdjęć wygląda jakby tv "nie widział" dekodera pod kątem możliwości sterowania nim, bo sygnał z dekodera do tv dociera.
A stało się to przy okazji jakiejś aktualizacji, coś "SDK" wołało o dostęp do lokalizacji. Z racji tego, że było napisane, że będzie można to również z poziomu ustawień ponownie uruchomić - odmówiłem. Oczywiście w ustawieniach nie mam uż dostępnej żadnej aktualizacji, a pilot nie działa.
Ze zdjęć wygląda jakby tv "nie widział" dekodera pod kątem możliwości sterowania nim, bo sygnał z dekodera do tv dociera.