logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak przesłać dźwięk i obraz z telefonu przez Bluetooth do systemu Bosch w autokarze?

jeryxor 23 Cze 2025 21:41 363 3
REKLAMA
  • #1 21587560
    jeryxor
    Poziom 2  
    Witam wszystkich.
    Jestem tutaj nowy i szukam porady audio-video. Marzy mi się, aby w autokarze puścić muzykę z telefonu przez Bluetooth na radio/nagłośnienie w autokarze. Jeszcze fajniej byłoby jakiś YouTube czy film z telefonu na monitory. Sprzęt w autokarze to Bosch. Proszę o podpowiedź, jak to ugryźć, co kupić i czy w ogóle jest to możliwe?
    Dziękuję i pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 21587576
    badboy84
    Poziom 43  
    Ocena: 1484
    jeryxor napisał:
    Sprzęt w autokarze to Bosch

To chyba za mało danych nie uważasz? Lepiej jak byś podał model albo czy ma jakieś wejścia np AUX albo HDMI? Czy obsługuje łączność bezprzewodową itp. Wstaw zdjęcia jeżeli możesz, wtedy pewnie dostaniesz więcej informacji.
  • REKLAMA
  • #3 21587587
    jeryxor
    Poziom 2  
    Oczywiście dokładam zdjęcia, jakie mam na tę chwilę. Jest na konsoli wejście USB, po podłączeniu pendrive'a i wybraniu na radiu AUX, pendrive działa.

Jak przesłać dźwięk i obraz z telefonu przez Bluetooth do systemu Bosch w autokarze?
  • #4 21588013
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1401
    Przenoszę do Car Audio.
REKLAMA