Dzień dobry, proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu z niewczytywaniem niektórych stron (Facebook), moja żona gra na tej platformie w Wiejskie życie i rozpacz w domu, bo nie działa, wyskakuje, że serwer proxy odrzucił połączenie.
Po przeczytaniu innych postów zrobiłem skan programem FRST.
W imieniu żony i swoim bardzo proszę o pomoc
AI: Proszę napisać, z jakiego systemu operacyjnego (np. Windows 10, Windows 11, MacOS) oraz jakiej przeglądarki internetowej (np. Chrome, Firefox, Edge) korzystacie na komputerze, na którym występuje problem.
Win 11 i przeglądarka Chrome i Edge
AI: Czy problem z ładowaniem Facebooka i innych stron pojawia się tylko na tej jednej przeglądarce/komputerze, czy także na innych urządzeniach w domu (np. telefonach, innych komputerach)?
Na innych urządzeniach też występuje ten problem.
Po przeczytaniu innych postów zrobiłem skan programem FRST.
W imieniu żony i swoim bardzo proszę o pomoc
AI: Proszę napisać, z jakiego systemu operacyjnego (np. Windows 10, Windows 11, MacOS) oraz jakiej przeglądarki internetowej (np. Chrome, Firefox, Edge) korzystacie na komputerze, na którym występuje problem.
Win 11 i przeglądarka Chrome i Edge
AI: Czy problem z ładowaniem Facebooka i innych stron pojawia się tylko na tej jednej przeglądarce/komputerze, czy także na innych urządzeniach w domu (np. telefonach, innych komputerach)?
Na innych urządzeniach też występuje ten problem.