logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Logowanie usługi usługa profilów użytkowników nie powiodło się

taghareedalhuthi 02 Lip 2025 17:40 702 5
REKLAMA
  • #1 21595835
    taghareedalhuthi
    Poziom 2  
    Logowanie usługi usługa profilów użytkowników nie powiodło się

Dzisiaj, jak otworzyłam laptopa i wpisywałam hasło jak zawsze, to nie mogę się zalogować przez to. Dodam, że ostatnio brakowało już powoli pamięci w laptopie. Wczoraj bardzo długo logowało się na konto, dlatego wyłączyłam po prostu laptopa.
  • REKLAMA
  • #2 21595913
    al11
    Poziom 15  
    Ocena: 30
    Spróbuj uruchomić w trybie awaryjnym klawisz F4 przy uruchomieniu. Win11?
    Czy zależy Ci na danych które tam są, czy może zrobisz odzyskiwanie i wszystko Wyczyścisz?
  • REKLAMA
  • #3 21610849
    taghareedalhuthi
    Poziom 2  
    Próbuję włączyć na wciśniętym F4, ale nic to nie daje, nie zależy mi na danych, wydaje mi się, że aktualizacja była do Windows 10.

Dodano po 22 [minuty]:

Na F12 i później Alt + Ctrl + Delete udało mi się włączyć menadżer zadań, ale z jakiegoś powodu nie mogę usunąć danych.
  • REKLAMA
  • #4 21621481
    al11
    Poziom 15  
    Ocena: 30
    taghareedalhuthi napisał:
    Alt + Ctrl + Delete udało mi się włączyć menadżer zadań, ale z jakiegoś powodu nie mogę usunąć danych.

Pytałem, czy zależy Ci na danych, bo możesz zrobić przywracanie systemu.
    Jaki masz laptop?
  • REKLAMA
  • #5 21621493
    artaa
    Poziom 43  
    Ocena: 1688
    Wczoraj bardzo długo logowało się na konto, dlatego wyłączyłam po prostu laptopa.

I pliki systemowe się posypały, a może coś jeszcze...

Zgrać co potrzeba na innym komputerze, sprawdzić stan dysku: SMART i test w Victoria,
    A jak dysk będzie sprawny to najlepiej nowa instalacja na czysto z pendrive z Windows.
  • #6 21621513
    Matuzalem

Poziom 43  
    Ocena: 1091
    wydaje mi się, że aktualizacja była do Windows 10.

Jeśli to ma znaczyć, to na co wygląda, to bym sugerował nie szaleć z "przywracaniem do ustawień fabrycznych" itp. działań, bo może okazać się, że to co widać na zrzucie, to był ostatni kontakt z aktywowanym Windowsem >8.
    Z tego względu może jednak warto "walczyć" o utworzenie nowego profilu i zmigrować doń dane (oczywiście, o ile problem nie powstał z powodu awarii dysku).
    Konto firmowe:
    Doradztwo podatkowe
    Wilczyńskiego 25/13, Olsztyn, 10-686
REKLAMA