logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Avast wykrywa zagrożenia po resecie do ustawień fabrycznych -czy to fałszywe alarmy?

mikolajtoster 09 Lip 2025 21:12 240 4
REKLAMA
  • #1 21602213
    mikolajtoster
    Poziom 4  
    avast mi pokazuje masę problemów, a nie wiem, czy one są prawdziwe, bo niedawno resetowałem laptopa do ustawień fabrycznych z usunięciem plików osobistych. Pobierałem mody do farminga z oficjalnej strony i z nieoficjalnej z LS Portal, na której chyba czasem mogą być wirusy, i czy wirus mógł się przedostać do sieci mojego rutera i do tego co jakiś czas wyskakuje mi HP System Information
    Avast wykrywa zagrożenia po resecie do ustawień fabrycznych -czy to fałszywe alarmy?

Avast wykrywa zagrożenia po resecie do ustawień fabrycznych -czy to fałszywe alarmy?

AI: Jakie dokładnie zagrożenia pokazuje Ci Avast? Możesz podać nazwy lub zrobić screena komunikatów?
    zrobiłem
    AI: Jaki masz model laptopa i jaki system operacyjny (np. Windows 10/11)?
    Windows 11. Model laptopa HP 15s eq2xx
  • REKLAMA
  • #2 21602217
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10418
    Po co zakladasz kolejny watek? Jeden wystarczy.
  • REKLAMA
  • #3 21602236
    mikolajtoster
    Poziom 4  
    ale to co innego ale dobra
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 21602255
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10418
    To z tego tez zamiesc logi z FRST w ZALACZNIKU zrob tez skan przy pomocy mbam i usun to co wykryje.

Wiekszosc tych komunikaow nic ciekawego nie oznacza.
  • #5 21602329
    mikolajtoster
    Poziom 4  
    Przeskanowałem kompa MBAM i te problemy od Avasta są fałszywe.
REKLAMA