logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Rejestracja na plugout.net – brak wyświetlania liczb w polu captcha, co zrobić?

fikon 27 Lip 2025 16:58 171 6
REKLAMA
  • #1 21618479
    fikon
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    Witajcie
    Potrzebuję zarejestrować się na stronie Linkniestety przy rejestracji wyskakuje mmi błąd:

"Not a real mail address
    The field “Please enter the correct answer” has invalid characters, only numbers are allowed."

problem dotyczy kapcha z działąniem matematycznym jak mniemam

"Please enter the correct answer: *
    Sum of any numbers"

nie wyświetla mi liczb do pomnożenia w wyniku czego nie mogę się zarejestrować czy ktoś posiada konto na tej stronie i mógłby mi ściągnąć dwa linki?
  • REKLAMA
  • #2 21618481
    dt1
    Admin grupy komputery
    Ocena: 8246
    Witaj. Spróbuj w innej przeglądarce, wyłącz bloker reklam. Korzystam z Firefoxa z uBlock Origin i nawet bez wyłączenia tego blokera poprawnie wyświetla się obrazek z captcha (ale gdyby się nie wyświetlał to zapewne blokery reklam i skryptów bym wyłączył dla testu na pierwszy ogień).
  • REKLAMA
  • #3 21618491
    fikon
    Poziom 12  
    wpisałem w wynik działania 0 przeszło jednak teraz jest komunikat:
    "The e-mail address you entered is not allowed to be used."

próbowałem różnych adresów email :wp, google,outlook.com, proton.me

bez rezultatu, co robić?

Dodano po 20 [minuty]:

Próbowałem w trzech przeglądarkach, doinstalowałęm java ,wyłączyłem blokowanie reklam
  • #4 21618516
    dt1
    Admin grupy komputery
    Poszukać innych adresów, których sobie administracja tamtego forum nie zablokowała.
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3705767.html - jak w ostatnim poście stwierdził Kolega - wygląda na to, że jest sporo zablokowanych domen.
  • REKLAMA
  • #5 21618541
    fikon
    Poziom 12  
    tak, widziałem ten temat i ukłony dla jego założyciela, który ma głęboko gdzieś innych sam rozwiązał problem zamknął temat nie dzieląc się informacją jak tego dokonał, nie pierwszy już raz spotykam się z takim podejściem, w dalszym ciągu nie wiem jakiego emaila mam użyć. Takich delikwentów powinno się banować !

Dodano po 46 [minuty]:

nie mogę niestety znaleźć whitelisty domen tego serwisu, próbuję nieudolnie zakładając kolejne konta pocztowe
  • #6 21618649
    dt1
    Admin grupy komputery
    Można jeszcze napisać do nich. Bo może w ogóle zablokowali rejestracje.
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z rejestracją na stronie plugout.net, gdzie w polu captcha matematycznej nie wyświetlają się liczby do obliczenia sumy, co uniemożliwia poprawne wypełnienie formularza. Komunikat błędu wskazuje na nieprawidłowy adres e-mail oraz niepoprawne znaki w polu odpowiedzi, które powinny zawierać wyłącznie cyfry. Problem dotyczy braku widoczności liczb w captcha, co sugeruje błąd w wyświetlaniu lub działaniu mechanizmu zabezpieczającego. Nie pojawiły się odpowiedzi ani rozwiązania dotyczące naprawy tego błędu ani alternatywnych metod rejestracji. Brak dodatkowych informacji o modelach, markach lub technicznych szczegółach implementacji captcha na stronie.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA