logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] 2x Samsung Galaxy Note 8 DuoS Midnight Black (64GB)

OPservator 04 Sie 2025 10:05 819 2
REKLAMA
  • #1 21653014
    OPservator
    Poziom 39  
    Ocena: 1222
    Witam, sprzedam dwie sztuki (najlepiej jednej osobie) Note 8 DuoS (Dual SIM) w kolorze Midnight Black (czarny).

Oba egzemplarze mają 64GB wbudowanej pamięci, oba egzemplarze sprzedaję jako uszkodzone.
    Oba egzemplarze były moimi telefonami prywatnymi.

Uszkodzenia tel #1:
    - Telefon posiada widoczne ślady używania, otwarcia od jakiegoś piasku w etui itd
    - Telefon losowo wyłącza się przy niskim poziomie baterii 
    - Telefon dość szybko się nagrzewa, w takim momencie ekran robi się zielony i nie odświeża się na matrycy - dotyk w trakcie spokojnie działa, jak damy telefonowi ostygnąć, to wraca do normy.

Uszkodzenia tel #2:
    - Telefon posiada widoczne ślady używania, otwarcia od jakiegoś piasku w etui itd
    - Zbita szybka, prawdopodobnie z uszkodzeniem matrycy (spadła mi na niego drukarka fiskalna przy hamowaniu awaryjnym w samochodzie)
    Tak naprawę ciężko określić, na dotyk w miejscu uszkodzenia reaguje, ale jest tyle nakruszonego szkła, że ciężko określić, czy sama matryca jest sprawna i odłamki działają jak pryzmat, czy uszkodzona jest sama matryca - aczkolwiek jak wyżej napisałem - raczej uszkodzona, i jako taki sprzedaję
    - Zbite szklane plecki (narożnik)
    - Ten telefon się nie przegrzewa, nie wyłączał się losowo, ale po ponad roku leżakowania może być różnie.

Proszę o propozycję ceny, na OLX obie sztuki stały odpowiednio 400 zł ten od zielonego ekranu i 250 ten od zbitej szybki/matrycy.

Jak znajdę to oba fabryczne pudełka mam, nie posiadają one jednak oryginalnych słuchawek czy pinów do tacki SIM.
    Dorzucam wszystkie etui od Note8 w zestawie za darmo, w tym kilka fabrycznie nowych, bądź założonych sporadycznie, lub jeśli kupujący nie wyrazi takiej chęci, to nie dorzucam, żeby mu nie zaśmiecać - po prostu wrzucę wtedy na oddam na OLX :)

Dodano po 32 [minuty]:

Możliwy odbiór osobisty, wysyłka OLX/allegro, z czym że nie przyjmuję zwrotów - dlatego sprzedaję jako uszkodzone :)
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 21690528
    OPservator
    Poziom 39  
    Specjalna oferta do jutra - 400 zł za obie sztuki.
    Specjalna oferta do końca września - 500 zł za obie sztuki - z czym oferta startuje dopiero od poniedziałku.
  • #3 21835771
    OPservator
    Poziom 39  
    Proszę ewentualnie zainteresowane osoby o propozycje, oferty zbieram do 20.02.2026, propozycje nie oznaczają, że sprzedam, jeśli cena nie będzie mnie interesować.
REKLAMA