logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG GR-B399PLQA Lewe zawiasy do lodówki – gdzie kupić lub kto ma na zbyciu?

lukaszgrabowski1987 13 Sie 2025 21:28 504 7
REKLAMA
  • #1 21634297
    lukaszgrabowski1987
    Poziom 2  
    Poszukiwane lewe zawiasy do lodówki
    LG GR-B399PLQA.
    Wiem, że temat odgrzewany po dwóch latach ale może ktoś z ludzi którzy wtedy mieli te zawiasy jednak się ich nie pozbyli 😬 Oczywiście zapłacę, wymasuje nogi i przepiele ogródek jak będzie trzeba.
    Poratujcie!
  • REKLAMA
  • #2 21635009
    anders11
    Poziom 30  
    Ocena: 204
    A to nie jest tak że prawy dolny jest lewym górnym a prawy górny lewym dolnym?
  • REKLAMA
  • #3 21635157
    mrice
    Moderator AGD
    Ocena: 6868
    anders11 napisał:
    A to nie jest tak że prawy dolny jest lewym górnym a prawy górny lewym dolnym?

Nie.
    Dolny i środkowy są przekłądalne, ale górny lewy / prawy się różnią i były w dwóch wersjach. Nowe już nie do kupienia.
  • REKLAMA
  • #5 21636834
    lukaszgrabowski1987
    Poziom 2  
    Wątek zamknięty, brak możliwości napisania dlatego otworzyłem nowy temat 😬
    Ciężko to widzę 🤷‍♂️
  • #7 21637580
    lukaszgrabowski1987
    Poziom 2  
    W pierwszej kolejności tak zrobiłem, niestety od tamtej pory minęło kilka lat i albo się powymieniali albo pozbyli złomu 🤷‍♂️ Zamówiłem coś bardzo podobnego i najwyżej będę przerabiał lecz temat zostawiam otwarty 😬
  • REKLAMA
  • #8 21655778
    smolinskislawek
    Poziom 2  
    Mam zadzwoń 604 452 935 jeśli jeszcze potrzebne

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwane są lewe zawiasy do lodówki LG model GR-B399PLQA. W dyskusji wyjaśniono, że dolny i środkowy zawias są przekładalne między stronami, natomiast górne zawiasy lewe i prawe różnią się i występowały w dwóch wersjach. Nowe zawiasy górne nie są już dostępne w sprzedaży. Użytkownicy sugerowali wymianę zawiasów między sobą poprzez kontakt prywatny, jednak ze względu na upływ czasu wiele osób mogło się ich pozbyć. Autor zamówił podobne zawiasy do przeróbki, ale temat pozostaje otwarty. Podano również link do wcześniejszego, aktywnego wątku na forum elektroda.pl, gdzie można kontynuować poszukiwania i wymianę informacji.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA