logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Firefox – jak zaznaczyć kilka wybranych pozycji w historii przeglądania?

cienkiboleczek 20 Sie 2025 04:58 171 3
REKLAMA
  • #1 21639357
    cienkiboleczek
    Poziom 3  
    W różnych systemach, programach jest taka możliwość, że przytrzymujemy lewy przycisk myszy i zaznaczamy np. kilka dowolnych plików.
    Albo przytrzymujemy lewy przycisk myszy z np. wciśniętym klawiszem Shift i zaznaczamy.
    W Firefoxie jest historia przeglądania, którą można sortować, edytować itd., jak opisano tutaj https://support.mozilla.org/pl/kb/historia-przegladania-w-firefoksie
    Chciałbym zaznaczyć pozycję np. trzecią, czwartą i piątą z listy historii przeglądania z podanego przykładu na wyżej wymienionej stronie.
    Jest opcja zaznacz (jedno) i zaznacz wszystkie, ale jak zaznaczyć kilka wybranych, to nie wiem jak?
    Czy w historii przeglądarki Firefox da się zaznaczyć kilka wybranych pozycji z listy?
    AI: Z jakiej wersji przeglądarki Firefox korzystasz?
    142
    AI: Na jakim systemie operacyjnym (Windows, macOS, Linux) próbujesz zaznaczyć te pozycje w historii?
    Linux
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21639359
    LEDówki
    Poziom 43  
    Ocena: 2571
    Wyświetl całą historię, pojawi się lista, wciskasz ctrl i klikasz myszą. Działa w każdym systemie. Jak nie shift, co ctrl ewentualnie alt.
  • REKLAMA
  • #3 21639364
    cienkiboleczek
    Poziom 3  
    >>21639359 Działa Shift. Tylko zamiast zaznaczać, jak ja chciałem, trzeba klikać na poszczególne pozycje na liście, tak jak ty napisałeś.
    Dziękuję.
  • #4 21639365
    cienkiboleczek
    Poziom 3  
    Działa Shift. Tylko zamiast zaznaczać, jak ja chciałem, trzeba klikać na poszczególne pozycje na liście, tak jak ty napisałeś.
    Dziękuję.
REKLAMA