logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Centrala DSC HS2128 – uzbrojenie domowe bez czasu na wejście

PAWEL11610 07 Wrz 2025 05:18 135 2
  • #1 21655393
    PAWEL11610
    Poziom 12  
    Ocena: 39
    Witam serdecznie. Mam pytanie do osób, które orientują się w centralach DSC. Potrzebuję zaprogramować centralę DSC HS2128 w taki sposób, aby po uzbrojeniu w trybie domowym kontaktron na drzwiach wejściowych, który jest zaprogramowany jako linia opóźniona, działał jako linia natychmiastowa, bez czasu na wejście. Czy w DSC HS2128 jest jakaś linia, która podczas uzbrojenia w trybie wyjścia działałaby jako linia opóźniona, natomiast podczas uzbrojenia domowego byłaby linią natychmiastową? Zależy mi na tym, aby w uzbrojeniu domowym po otwarciu drzwi wejściowych nie było czasu na wejście i wywoływany był natychmiastowy alarm. Wiem, że w DSC jest funkcja uzbrojenia bez czasu na wejście (*9), ale może jest jakiś typ linii, która z automatu w uzbrojeniu domowym byłaby linią natychmiastową, a w uzbrojeniu w trybie wyjścia linią opóźnioną?
    Z góry bardzo dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam, Paweł
  • #2 21655500
    LarumAT
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    Da się tak zaprogramować każdą centralę DSC.
  • #3 21655715
    PAWEL11610
    Poziom 12  
    Ocena: 39
    Ale który dokładnie typ linii w DSC tak się zachowa, że w uzbrojeniu całkowitym działa jak linia opóźniona, a w uzbrojeniu domowym linia ta staje się natychmiastowa?
REKLAMA