logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Uszczelka do odkurzacza pionowego RYOBI RSV18X1-1? Kod części lub zdjęcie.

lexellplus 10 Wrz 2025 14:44 123 1
REKLAMA
  • #1 21658937
    lexellplus
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam wszystkich,

zaginęła mi uszczelka, pomiędzy samym urządzeniem odkurzacza a zbiornikiem na brud (patrz zdjęcie).

Model odkurzacza: Ryobi RSV18X1-1.

Rysunek pojemnika odkurzacza z otwartą pokrywą i zaznaczonym złączem

Czy ktoś dysponuje takim odkurzaczem i mógłby mi przesłać zdjęcie uszczelki?
    Na to, że ktoś poda nr części zamiennej, nawet nie liczę :)

Pozdrawiam serdecznie.
    AI: Czy możesz wrzucić zdjęcie miejsca, gdzie powinna być ta uszczelka? To na pewno pomoże w identyfikacji.
    zdjęcie w treści posta
    AI: Próbowałeś już może kontaktować się z serwisem lub sklepem RYOBI w sprawie tej uszczelki? Może mają jakieś informacje lub numer części.
    tak , nie mogą znaleźć na rysunku potrzebnej części , strzelają z propozycjami na oślep :)
  • REKLAMA
  • #2 21686717
    elktrod
    Poziom 41  
    Ocena: 1355
    Czy to ta część nr 17? Jeżeli tak, to kiedyś była w sprzedaży na ALLEGRO:
    Uszczelka do odkurzacza RYOBI w kształcie zamkniętego pierścienia Schemat części z zaznaczonym elementem nr 17 i danymi produktu Ryobi
    Przepraszam, pomyłka, dopiero po jakimś czasie zauważyłem żółte oznaczenie, zmyliła mnie ta półokrągła strzałka pod dwójką... Też strzeliłem na oślep, bo na pierwszy "rzut" okiem jest ona wyraźniejsza od Twojej marnej żółtej strzałki... :) Jednak zostawiam posta bo może i to się komuś przyda...
REKLAMA